BBbookstagram in augustus

BBbookstagram in augustus

In augustus organiseerde Blossom Books de eerste keer de Blossom Books Bookstagram challenge met de hashtag #BBBookstagram. Elke dag was er een thema voor de foto van die dag en aan alle deelnemers de taak om daar iets bijzonders – of niet – mee te doen.

Ik hou van mooie boekenfoto’s, maar ik ben niet zo goed in het volhouden van dit soort challenges. Toch besloot ik om mee te doen. Is het me goed bevallen?

Hoe het bevallen is
Antwoord op de vraag of het me bevallen is, is ja. Ja, ik vond het leuk. Niet alleen leuk om het zelf te doen (wat soms nog verdraaid lastig was), maar ook om te zien wat andere mensen er van maakten.

Sommige mensen waren zeer goed in out of the box denken. Ikzelf ben dat helaas niet en dus was ik vast niet de meest originele deelnemer. Maar ach, ik heb lol gehad, dus dat is ook belangrijk.

Ik heb een paar keer achtergelopen, vooral op dagen dat ik het heel druk had. Toch heb ik het niet opgegeven en postte ik de foto gewoon een dag later. Ik heb wel overwogen om op te geven, maar dat vond ik zonde. Dus ik heb mijn best gedaan om het af te maken.

Mijn mooiste foto’s
Toch heb ik me goed vermaakt en een aantal foto’s gemaakt die ik serieus mooi vond. Soms heb ik wel twintig foto’s gemaakt. En was de allereerste natuurlijk het mooiste. Dus eigenlijk hoef je maar 1 foto te maken, want die is toch het beste.

Negen foto’s die ik zelf heel erg tof vind geworden.

Ik heb een aantal favorieten. Negen van mijn favorieten staan hierboven in een collage. Ik vind het er zelf ook zo best leuk uitzien eigenlijk. Natuurlijk heb ik nog wel meer toffe gemaakt en het was best lastig om te kiezen.

Wat ik heb geleerd
Ik heb geleerd dat:
– ik van foto’s met boeken en schoenen hou
– dat klimopplantjes waardige foto-accessoires zijn
– dat er soms een halve verbouwing plaats moet vinden om de beste foto te krijgen
– ik niet kan kiezen (maar dat wist ik al)
– dat ik mezelf buiten een beetje voor gek voelde staan toen ik een foto maakte.

Wanneer doen we dit weer? Mijn Instagramfeed is er meteen een stuk ‘boekiger’ van geworden en ik heb bovendien een heleboel toffe mede-bookjunkies gevonden met supermooie foto’s. Of misschien moet ik een ‘365 foto’s van boeken’ maken. ik heb al eens eerder een jaar foto’s gemaakt (en volgehouden), maar dat had geen speficiek thema. Hm, eigenlijk klinkt dit nog best leuk.

Voor alle foto’s kun je kijken op mijn Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge