Belachelijke bookhaul van maart, april en mei

Belachelijke bookhaul van maart, april en mei

Ik weet niet eens meer precies van hoeveel tijd deze haul is, maar hij is lichtelijk – of zeg maar gerust behoorlijk -overdreven. Gelukkig is een deel tweedehands, dus dat is altijd een stuk goedkoper dan wanneer je die stapel in de winkel zou kopen. En ook Engelse boeken zijn vaak minder duur.

Allereerst: tweedehands boeken. Ik ging naar de kringloop en kocht deze stapel voor 17 euro. Best een lekker bedragje. Helaas heeft de kringloop hier verdraaid weinig YA-boeken (ook geen NA trouwens). Ze verkopen hier veel romans en thrillers, verder valt het meestal een beetje tegen. Dus als iemand een goede kringloop in de omgeving Utrecht weet met veel boeken: vertel me je pareltje. ūüėČ (Of niet natuurlijk). Ik ben nu trouwens bezig in Het ongelofelijke schooljaar van Scarlett M.

Ik ging op twee mei naar de workshop over het bedenken van personages, samen met Marielle, maar voor die tijd gingen we nog snel even langs de Waterstones en was dit mijn buit, op Frostfire en Red Queen na. Frostfire kocht ik op de Elf Fantasy Fair, een week eerder en Red Queen kocht ik van een bol.com bon.
En mijn Waterstones-kaart is na twee bezoekjes bijna vol, ik moet nog twee stempels hebben van de tien (elke stempel krijg je bij vijftien euro, dus reken maar uit). Oeps. Ik sluit niet uit dat ik binnenkort nog eens langs de Waterstones ga, in mijn vakantie misschien wel.
Van deze stapel is The Heir (best leuk) uit, net als Beautiful Disaster (deze was ook best leuk).

Deze twee boeken bestelde ik en de bovenste mocht ik bij mezelf bezorgen (raar hoor). Ik las The sky is everywhere (mooi!) tijdens de Readathon van Blossom Books. We were liars bestelde ik na alle goede verhalen over het boek en ik ben heel benieuwd of het boek het waar gaat maken.

Deze drie boeken kreeg ik. Versplinterd (interessante en fijne roman, recensie volgt) kreeg ik voor een leesclub van Hebban, Het duistere dal is een recensie-exemplaar (en hoop ik snel te lezen) en Waar het licht is (oooh, aanrader, zo mooi!) vroeg ik aan bij Moon Young Adult.

In juni heb ik dus vakantie en stiekem hoop ik dan nog een bezoek te brengen aan Waterstones, ik heb nog een boek besteld bij Bookdepository en ik wil naar het Boekenfestijn in Apeldoorn. Dus waarschijnlijk wordt juni opnieuw een boekige maand. Misschien moet ik er eens gaan denken om elke maand een haul te doen.

4 gedachten over “Belachelijke bookhaul van maart, april en mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: