BKReadAThon: Update #2

BKReadAThon: Update #2

Ging het van de week nog zo goed met de Read-A-Thon, gisteren en vandaag gaat het niet zo snel. Sterrenlicht vind ik vooralsnog best saai en ik schiet totaal niet op. Daarom heb ik besloten om een boek te gaan herlezen.

Ik heb besloten om Robijnrood van Kerstin Gier te gaan herlezen. Ik heb het boek al twee keer eerder gelezen, maar ik blijf het leuk vinden. En het leest lekker snel, wat toch wel erg fijn is bij een Read-A-Thon.

Het lezen loopt dan niet zo snel met Sterrenlicht, maar dat wil niet zeggen dat ik het niet uit zal lezen. Daar ben ik te nieuwsgierig voor, maar het is niet het soort boek dat je snel uit kunt lezen. Daarvoor is het boek te ‘ingewikkeld’.


Pluk helpt ook mee met het lezen van boeken: Hij houdt mijn schoot warm

Boeken die ik wel las:
Naast Argadwyn las ik wel Het Bottenseizoen en Stouter – Onverwacht uit.
Het Bottenseizoen is toch echt wel een aanrader en leest als een trein als je er eenmaal in zit (Dat duurt even, een bladzijde of dertig).
Stouter – Onverwacht is een boek dat niet op mijn TBR-plank stond, maar was inderdaad onverwacht. Ook al deed het me behoorlijk aan 50 shades denken, het was best oke. Geen aanrader, gewoon een aardig boek dat ik in een uurtje of zes uitlas.
Daarnaast ben ik bezig in het audiobook van City of Lost Souls, deel 5 in The Mortal Instruments.

Ik hoop deze Read-A-Thon nog een of twee boeken uit te lezen, maar als het niet lukt, is het ook niet erg. Mijn doel was namelijk 2 – 3 boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge