Blog Verwilderd

Blog Verwilderd

Misschien volg je me op social media en misschien doe je dat niet (gewoon doen, ik ben heel leuk, lol). Dus dan heb je het misschien niet mee gekregen, maar Verwilderd is inmiddels af. Om preciezer te zijn: het ebook is af. En de verschijningsdatum is 1 augustus 2019.

De voordelen van een pre-order

Het is nu een optie om Verwilderd op je Kobo of Kindle te pre-orderen. En ook via Apple Books is het mogelijk. Dan krijg je het boek op de dag van de verschijning zo op je ereader/je tablet. En ook via mijn eigen site Pluizenbol Boeken is het mogelijk, net als via Tolino.

Bovendien krijg je korting op je ebook als je pre-ordert, want je betaalt niet 3.99, maar 2.99 euro! En op mijn eigen site zelfs maar 2.50. Dit geldt alleen voor de pre-order en de eerste dag dat Verwilderd verschijnt, dus zorg dat je op tijd bestelt.

Maar waar is de paperback dan? Komt die niet?

Bij een boek denken mensen toch algauw aan een echt boek, een paperback of hardcover die ze in hun handen kunnen houden. Natuurlijk lezen ook genoeg mensen digitaal, maar dat is toch anders. Ik voel me zelf ook het meest trots met een paperback in de hand. Gek eigenlijk. 

Maar om de vraag te antwoorden of er een paperback komt: natuurlijk wel. Op 15 september om precies te zijn. Er komt zeker een paperback, want er zijn genoeg mensen die nog niet digitaal lezen om de een of andere reden. En ik wil er zelf uiteraard ook eentje in de kast. De pre-order daarvoor zal ik op een later moment doen.

Dat de paperback later verschijnt heeft meerdere redenen. Het drukken kost langer, het is minder gemakkelijk snel te fixen en paperbacks verkopen minder goed in het romantische genre. Maar geen paperback aanbieden zou voor mij heel raar zijn. Ik bied mijn boeken het liefst aan aan zo’n breed mogelijk publiek. 

Dus een ebook, een paperback en in de toekomst een audiobook. Die laatste soort is behoorlijk prijzig om te laten maken, dus daar moet simpelweg geld voor zijn. Zelf gebruik ik deze drie media ook en ik vind het heel prettig om te kunnen wisselen tussen het soort medium.

Of het boek ook in Kobo Plus en bij de bibliotheek kom

Ongetwijfeld hebben jullie deze vragen. Het antwoord op de vraag of hij in Kobo plus komt is ja. Alleen niet meteen. Waarschijnlijk pas over een halfjaar. Of hij bij de bibliotheek komt te liggen, ligt eraan of de recensie goed is en of ze aangekocht worden door de bibliotheek. Helaas heb ik daar verder geen invloed op. Maar er gaan zeker 2 paperbacks die kant op voor een recensie als ze er zijn. Aanvragen bij je bieb kan altijd, dat kan ervoor zorgen dat ze hem hopelijk aanschaffen.

Waar je kunt pre-orderen

Misschien denk je nu: wow, ja, ik wil pre-orderen, dan zal ik hieronder op een rijtje zetten waar je kunt pre-orderen

Pluizenbol Boeken
Kobo
Amazon
Tolino
Apple Books

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: