De nieuwe Blossom Books Glossy en ik sta erin!

De nieuwe Blossom Books Glossy en ik sta erin!

Maanden geleden ontving ik een leuke mail. Het was nog in januari, de nieuwe ambassadeurs waren net gekozen voor de verschillende uitgevers.
De vraag in de mail luidde als volgt: ‘Heb je interesse om aan de tand gevoeld te worden als boekenblogger in onze volgende Blossom Books Glossy?’
Daar hoefde ik niet over na te denken. Ja natuurlijk!

Mijn stukje

Er werden heel wat mails over en weer gestuurd. Vragenlijstjes die moesten worden ingevuld en waar ik veel teveel woorden in gebruikte. Er moest bij mij dus flink geschrapt worden. Maar ja, beknopt zijn is ook zo lastig.
Het voordeel van lange antwoorden is natuurlijk dat je ze korter kunt maken, maar dat ze dezelfde boodschap weergeven. En als ik niet zo goed weet hoeveel woorden ergens in moeten, ga ik altijd liever voor langer.

Ook Marcia en Joost werden aan de tand gevoeld

Mocht ik nou ooit een wereldberoemd bestseller-auteur worden, dan denk ik dat de interviewer makkelijk een spread (2 bladzijdes) kan vullen met mijn geklets. Niet dat ik het word, maar dat zijn details. En details zijn op dit moment nog niet zo heel belangrijk.

Na het schrappen, waren er nog foto’s nodig. Ooit weleens een glossy zonder foto’s gezien? Precies. En in dit geval dus vooral foto’s van boeken. Ik zocht een aantal boekige foto’s uit die ik opstuurde. Gelukkig heb ik daar genoeg van.
Waarom er geen foto van mezelf bij staat? Ik vind mezelf op een foto niet boeiend. Dan kan ik alleen maar denken: o, daar zit een pukkel. En heb ik nou een vlek op mijn shirt? En o, wat is mijn lach stom. En ik heb gewoon niet zoveel foto’s van mezelf.

Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Nu ligt het magazine in de winkel met nog veel meer leuke informatie. Wat er dan in staat? Wat dacht je van een interview met Becky Albertalli, een leesfragment uit Nimona, een toffe poster en heel veel kijkjes achter de schermen. O, en je kunt winnen met de puzzel.

Op de site van Blossom Books staat een kaartje welke boekhandels ze hebben.

Ga jij hem ook halen?

3 gedachten over “De nieuwe Blossom Books Glossy en ik sta erin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: