Blossom Books Read-a-Thon 2016: De wrap-up

Blossom Books Read-a-Thon 2016: De wrap-up

Schreef ik van de week nog een blog over hoeveel boeken ik wilde gaan lezen tijdens de Read-a-thon van 5-8 mei en nu is het gewoon alweer voorbij! Dat ging sneller dan gedacht.

Struggles in het begin
In het begin – donderdagavond – had ik moeite om erin te komen en had ik eigenlijk geen zin om te lezen. Ik las een stukje in A Court of Mist and Fury, maar ik kwam op de een of andere manier niet goed in het boek. En mensen die riepen dat ze al een boek uit hadden, motiveerden me ook niet echt, haha.

Vrijdag begon het ook minder, ik las een klein beetje ‘s morgens, maar de rest van de dag niet meer, alleen in de trein een beetje. Al werd ik daar nogal afgeleid door een klein meisje die allerlei dingen vertelde, zoals dat haar moeder niet mocht weten dat ze die avond niet gezond zou eten. (Want friet is niet gezond). Heel schattig en lief, maar ik wilde gewoon naar huis, haha.

Challenge 3: Het boek dat je nu leest in combinatie met fancy bloemen

Zo gaat ie goed …
Wel begon ik ‘s avonds aan Rivalen van Alyson Noël en die las ik de volgende ochtend uit. Boek 1 was uit!
‘s middags na mijn werk ging ik meteen verder met De kroon die ik net uit de brievenbus gevist had en die sloeg ik rond half zeven ‘s avonds dicht. Dat was boek twee.

Twee boeken van mijn lijstje uit, maar A Court of Mist and Fury nog steeds niet. Die las ik deze Read-a-thon overigens ook niet meer uit. Wel las ik op de laatste zondag boek nummer drie uit: Mannenpakken/vrouwenhakken. En in de avond las ik nog een aantal bladzijdes van A Court of Mist and Fury.

Challenge 4: Handletter een quote uit het boek dat je nu leest. Dit was A Court of Mist and Fury

Tevreden?
Mijn doel was in elk geval twee boeken van mijn prioriteiten boekenlijstje (boeken die ik om de een of andere reden snel moet lezen) te lezen. Zowel Rivalen als De Kroon als Mannenpakken/Vrouwenhakken stonden daarop, dus ik las er in elk geval drie van dat lijstje uit.

Uiteindelijk las ik drie boeken en een half boek, dus ja, ik ben best tevreden. Ik ben blij dat ik weer een klein deukje in mijn TBR geslagen heb. Vuur en As kreeg ik helaas niet uit, daar ben ik niet eens aan begonnen.

Challenge 2: Maak een regenboog van boeken

Daarnaast deed ik aan een aantal challenges mee en sommigen leverden ook best mooie foto’s op, al zeg ik het zelf. Niet allemaal, maar een paar. Ik heb opzondag eigenlijk geen challenges meer gedaan, ik was te druk met het verhuizen van boeken van de ene naar de andere kast (of naar de grond)

Wanneer is er weer eentje?
Volgend jaar doet Blossom Books weer een nieuwe Read-a-Thon en daar ga ik zeker weer aan meedoen, want ik vind Read-a-Thons altijd erg motiverend om net even meer te lezen.

En in de zomer doet Oh my book de OHMYBOOKATHON (11-16 augustus) waar ik ook zeker aan mee ga doen.

Ik ben dus zeker tevreden met deze uitkomst!

Eén gedachte over “Blossom Books Read-a-Thon 2016: De wrap-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: