Blossom Books Read-a-Thon: 25-28 mei

Blossom Books Read-a-Thon: 25-28 mei

Door het jaar heen doe ik weleens mee aan Read-Athons en andere boekgerelateerde dingen. Zo doe ik in oktober altijd mee met Booktober. Maar zover is het nog lang niet. We hebben nog een zomer voor ons en nog niet de herfst – en deze leesmarathon.

Mijn TBR
Het allerbelangrijkste bij een Read-A-Thon is natuurlijk je To Be Read stapel of gewoon: TBR. De boeken die je deze editie wilt gaan lezen. Zelf heb ik natuurlijk ook een stapeltje gemaakt, al ben ik niet zo goed met het houden aan dit soort stapels. Ik wil het wel, maar meestal zie ik een ander boek dat helemaal niet ertussen ligt en dat moet ik dan toch ook echt lezen en ook meteen.

Dit is wat ik tijdens de Read-A-Thon wil gaan lezen. Ik weet nu al dat ik echt niet alles uit ga krijgen. Met één of twee boeken ben ik al blij. Ik heb dan ook niet de dunste gekozen, haha. Hopelijk krijg ik in elk geval Replica en Het geheugenboek uit. Maar ik ga mijn best doen en wie weet verras ik mezelf nog.

Lang weekend
Voor deze dagen is bewust gekozen, omdat het voor veel mensen een langer weekend is. Ik heb helaas maar een dag vrij, maar dat mag de pret niet drukken. Als het een weekend later geweest was, dan had ik niet eens mee kunnen doen, dus ik vind het niet heel erg. De Read-A-Thon start om 20:00, maar ik denk dat ik eerder begin (en eindig uiteraard).

Alle informatie vind je op de site van Blossom Books. ik heb een linkje ingesloten voor de handigheid.

Doe mee met de Blossom Books Read-a-thon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: