Blossom Books readathon: The day after

Blossom Books readathon: The day after

Readathon:

Afgelopen weekend kan het je niet ontgaan zijn: Blossom Books hield haar eerste readathon en ik denk dat ik kan zeggen dat die geslaagd is. In elk geval voor mij wel. Ik was van plan om in elk geval drie boeken uit te lezen. Maar las ik er ook zoveel uit?

Bovenstaande boeken heb ik uitgelezen. Inderdaad niet alle boeken die ik uit wilde lezen, heb ik gelezen. Zo las ik twee boeken van mijn reservestapel (Onder de ketchupwolken en Ik moet je iets vertellen), maar las ik 99 problems van mijn andere stapel niet.

Ik heb mijn doel gehaald, want dat was 2.5 boek en ik las er uiteindelijk 3.5. Ik heb niet heel erg actief meegedaan, want ik heb niet constant gelezen. Mijn eigen personages wilden ook best wat aandacht, dus daarom ben ik helemaal blij. Om twee uur ‘s middags op zondag ben ik gestopt, want ik wist dat ik geen boek meer in 6 uur uit kon lezen.

Daarnaast heb ik ook eindelijk mijn reading challenge bij Goodreads weer ingehaald en ik loop nu zelfs een boek voor. Yes! Eindelijk! Nu proberen om het zo te houden.

Ook heb ik een paar read-ins (in plaats van write-ins) gedaan via Skype en dat was best leuk om te doen. Erg motiverend ook. Dat geldt ook voor de berichtjes op Twitter over de readathon met de hashtag #BBReadathon. Aan de challenges heb ik amper meegedaan, omdat ik er niet zoveel mee kon of geen zin had om al mijn blauwe boeken op te zoeken.

Als er nog een readathon komt, doe ik zeker weer mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: