Blossom Read-a-Thon: Shut up, i’m reading

Blossom Read-a-Thon: Shut up, i’m reading

Vanavond om 20:00 uur is het tijd voor de allereerste Blossom Books Read-a-thon. Tot zondag 20:00 uur lees je zoveel mogelijk als je kunt.

Ook ik ga meedoen, maar dan half. Ik zal meer lezen dan normaal, maar waarschijnlijk niet extreem veel meer. Mijn eigen personages eisen aandacht en zijn soms best veeleisend. Toch is dit een mooie manier om bij te raken bij mijn reading challenge, want ik loop nog steeds een boek achter.

Maar… maar wat ga ik nou toch lezen?

Ik ben van plan om deze drie boeken te gaan lezen, al ben ik stiekem al in The Heir bezig, dus die telt niet helemaal. Toch wil ik hem wel uitlezen. The Sky is Everywhere gooide ik vanmiddag door mijn eigen brievenbus, omdat ik die besteld had op Bookdepository (ja, ik heb mijn eigen post bezorgd ;-)) en ik vond Ik geef je de zon zo mooi.

99 days nam ik afgelopen zaterdag mee toen ik samen met Marielle bij Waterstones was. Ik ben heel benieuwd of ik de boeken allemaal uit krijg. Eigenlijk is het best grappig dat het alledrie Engelse boeken zijn, want de drie boeken die ik op het reservestapeltje heb liggen zijn alledrie Nederlands.

Welke boeken dat dan zijn?

Onder de ketchupwolken – Annabel Pitcher
Ik moet je iets vertellen – Sarah Dessen
Waar het licht is – Jennifer Niven

Het event op Facebook vind je hier. Altijd fijn voor de morele steun. Doen jullie ook mee?

Eén gedachte over “Blossom Read-a-Thon: Shut up, i’m reading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: