Boekenhaul juni

Boekenhaul juni

Ik heb deze maand een beetje veel boeken gekocht, geloof ik. Hoe komen mijn kasten nou toch zo vol? Maar kun je het me kwalijk nemen? Ik hou gewoon van boeken. Teveel misschien wel. Aan de andere kant: ik zou naar het Boekenfestijn gaan, maar dat ging uiteindelijk niet door en misschien is dat maar goed ook.

Bol had een paar weken geleden een mooie deal: 5 John Green-boeken voor 15 euro. Nu hoor ik de mensen die die deal gekocht hebben, denken: Maar ik had niet zo’n doos eromheen. Dat klopt! Ik had namelijk eerst die van 15 euro in mijn mandje, maar eigenlijk vond ik die covers helemaal niet mooi. Ik was bang dat ik spijt ging krijgen en dus kocht ik een andere giftbox met 5 boeken, want ik vind deze soort voorkanten bij John Green het mooiste. Ik hou van covers zoals The Fault in Our Stars heeft.

It-girl was een recensie-exemplaar (dank!), Geek girl kocht ik voor 5 euro (deel 2 en 3 had ik al), Half wild won ik op Hebban, Seeker, Miss Peregrine’s home voor peculair children en To all the boys i’ve loved before (volgende foto) kocht ik voor 20 euro bij elkaar. Een groene bloem trilogie en Alice through the Zombie Glass kocht ik gewoon.

Vitro is een tweedehandsje, de rest is nieuw.

Misschien moet ik er maar eens wat verkopen, want ik heb inmiddels 740 boeken en niet alles past meer in de kast, geloof ik. Gelukkig leen ik ook best wat uit de bibliotheek en hier en daar lees ik ook een ebook. Hoe dol ik ook ben op fysieke boeken, soms is een ebook zo slecht nog niet.

Volgende maand maar wat minder kopen, denk ik. 😉 Of een book buying ban proberen.

Eén gedachte over “Boekenhaul juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: