Boekenhaul mei

Boekenhaul mei

Ik kwam verschillende hauls tegen vanmorgen waaronder die van Emmy tegen te zijn gekomen, heb ik besloten om er toch ook eentje te maken. Het meeste van mijn boeken kocht ik op het Boekenfestijn, maar niet alles. Er zitten ook een paar gloednieuwe boeke bij die net uit zijn.


Deze boeken kocht ik er.
De blogs daarover vind je hier en hier.

Naast deze immense stapel vond ik nog wat boeken bij de kringloop, kreeg ik mijn eerste twee recensie-exemplaren (WAHOOO!) en kwamen er een paar nieuwe boeken uit.

De Gouden tulp vond ik bij de kringloop. Toevallig had ik er tijdens het Boekenfestijn mee in mijn handen gestaan, maar toch niet gekozen, omdat ik leukere boeken in mijn mandje had. En ik vond hem te duur voor 8.50. Ik vond hem voor drie euro bij de kringloop.

Daarnaast kocht ik Dromendochter, voor vijf euro, en deel 2 van de serie die eind vorige maand uitkwam. Deel 2 viel me tegen, deel 1 had ik al eens gelezen. Misschien moet ik beide boeken een keer herlezen, achter elkaar, om te zien of deel 2 na het herlezen nog zo verwarrend is. Maar voorlopig heb ik nog genoeg boeken liggen om te lezen.

Bij de kringloop vond ik twee boeken van Jennifer Crusie. Ik heb nog nooit iets gelezen van deze schrijfster, maar ze werd me aangeraden, dus ik ben heel benieuwd.

Schim & Schaduw is een van de twee recensie-exemplaren die ik kreeg. Ik heb er heel veel goede dingen over gehoord (over de Engelse dan), dus ik kan niet wachten om te beginnen.

Tijgers in de nacht kreeg ik ook als recensie-exemplaar voor de boekenbloggersdag op 14 juni bij uitgeverij Meulenhoff. Ook naar dit boek ben ik best benieuwd.

Hier is de post! gaat over vijftig verhalen van postbezorgers en postbodes in de praktijk. Ik kreeg het gratis van mijn werk. Ik ben benieuwd of ik herkenbare dingen tegen zal komen in dit boek, dingen die ik ook meemaak.

Naar Verslingerd kijk ik al best een tijdje uit. Ik vond Verkikkerd met recht een van de leukste chicklits van 2013, dus ik was erg benieuwd naar het vervolg. Enne…ik wil ook een Kikker (al mag Jace uit The Mortal Instruments ook wel…)

Naar het laatste boek op de stapel keek ik het meeste uit. Maandenlang vlogen de teasers over dit slotdeel van The Mortal Instruments de fans om de oren op Twitter en Tumblr. Er kwam zelfs een ondertitel: Who will survive? Ik ben nu halverwege en: het is erg. Niet erg geschreven – absoluut niet -, maar de gebeurtenissen. Ik ben heel benieuwd wie het uiteindelijk zal overleven (en wie niet). Volgens meerdere mensen is het einde bitterzoet. De epiloog van Clockwork Princess (de andere boekenserie van Cassandra Clare) was erg en er wordt gezegd dat dit minstens zo erg is, dus ik houd mijn hart vast…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: