Boekenhaul september

Boekenhaul september

In september was het Boekenfestijn, Manuscripta en hield ik me totaal niet aan mijn book buying ban. Sterker nog: Ik ging zelfs naar de kringloop voor boeken.

De boeken die ik op het Boekenfestijn en Manuscripta meenam.


De kringloopvondsten.
Ooit vond ik tweedehands boeken vies, maar het kan me nu niet echt meer schelen. Ik vind het vooral erg fijn dat ze zo goedkoop zijn en soms staan er nog best nieuwe boeken tussen. Zo vond ik  Het Rosie Project bij de kringloop en dat is toch best een nieuw boek. Ik was voor dit stapeltje + 2 Flows en een flesje 8.80 euro kwijt. Best een fijn prijsje dus.

Ik ging nog een keer naar de kringloop en nam de eerste vier boeken mee. Dreiging en Duisternis en De Darkest Powers trilogie kwam ik tegen in de boekhandel. Ik ging voor Dreiging en Duisternis, maar de ombinus van De Darkest Powers wilde ik eigenlijk ook wel hebben, dus die nam ik mee.

Ik kocht ook nog 2 kleurboeken deze maand. Over het mandalaboek heb ik een paar weken getwijfeld, maar uiteindelijk heb ik hem toch gekocht.

Ik heb weer veel te veel boeken gekocht deze maand. Hoezo een book buying ban? Ik denk dat ik gewoon geen persoon ben voor buying bans…

2 gedachten over “Boekenhaul september

  1. Wow, da’s een hele buit 😀 Between the lines kocht ik ook op het Boekenfestijn: wel benieuwd naar! En ik wil Dreiging en Duisternis ooooook 🙁 (PS: leuke nieuwe layout!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: