Boektober: Update #3

Boektober: Update #3

De derde update van boektober alweer, wat gaat de tijd hard! Deze boektoberweek was duidelijk een minder goede week dan de andere twee met drie boeken, maar dat is ook niet erg.

Mijn eigenlijke doel – vijf tot acht boeken – heb ik allang gehaald, dus ik heb besloten om nu maar voor de twaalf te gaan. En die heb ik deze week gehaald! Nummer twaalf was Ziel van Jackie van Laren waar aanstaande zaterdag een recensie van zal verschijnen op de site als alles goed gaat. Daarnaast las ik deze week ook De nachtuilen 1 uit en Zie me, hoor me. Vooral over De Nachtuilen ben ik erg te spreken. Dat boek vond ik dus echt heel erg leuk!

Drie boeken die toch alle drie wel bij een ander genre passen. Althans, dat vind ik. Misschien was dat de reden dat het deze week wat minder goed ging. Ik weet het niet, ik weet alleen dat het deze week van boektober minder ging.

Wat heb ik in gedachten voor de laatste week en een paar dagen van boektober?

Deze week hoop ik in elk geval Talon, Kunnen krokodillen huilen? en Wolfsbloed uit te lezen. En misschien Oog om oog ook nog. In Wolfsbloed ben ik nu halverwege, dus twee boeken zou in elk geval haalbaar moeten zijn in deze laatste week van boektober.  Een week en een paar dagen om precies te zijn. Van Talon hoop ik zaterdag deel 2 te vinden bij Waterstone’s, omdat ik daar toch ben.
In week 3 zal er waarschijnlijk ook minder gelezen worden, want het hele weekend heb ik het te druk en zal ik blij zijn als ik tien bladzijdes lees. Wel alleen maar leuke dingen gelukkig, dat verzacht de pijn dan weer.

Wat ik nu al wel weet: ik heb nog nooit zoveel gelezen in één maand als afgelopen boektober. Zullen we dit volgend jaar weer doen? Dan ben ik helemaal voor. Misschien niet zoveel boeken als nu, dat ligt er helemaal aan hoe mijn situatie dan is. Hopelijk heb ik dan een fulltime baan, dan lees ik met liefde minder.

Eén gedachte over “Boektober: Update #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: