Boektober: update#2

Boektober: update#2

En week twee is alweer voorbij deze boektober. Wat gaat het toch hard. Inmiddels zitten we op 14 oktober en dat is dus alweer bijna halverwege de maand. Het schiet echt wel op. Ik heb totaal niet het gevoel dat er alweer veertien dagen voorbij zijn in oktober. Nog zeventien dagen en het is alweer november!

boektober week 2

Het gaat goed
Deze week gaat het best goed met boektober. Ik lees wel in het begin van de week wel minder snel dan in week 1, maar aan het einde van de week kwam dat helemaal goed. Ik las deze tweede week in boektober zelfs een boek meer. Nu had ik deze week alleen maar Nederlandse boeken en geen boeken die wat lastiger zijn zoals Six of Crows.

Losing it en De Fixer stonden op de leesplanning en die las ik allebei. De Fixer is gelukkig binnen en was tien keer leuker dan verwacht. Losing it viel me daarentegen weer een beetje tegen.

Adorkable zat niet in de planning om te gaan lezen, maar ineens stond ik ermee in mijn handen bij de bibliotheek en besloot ik om hem te lezen. Ik ben dol op nerds in boeken. Dit boek was leuk, vermakelijk, maar Geek girl vind ik toch wel leuker. Vooral sympathieker ook.

Hier was ik kreeg ik zaterdag binnen, al vond ik hem pas zondag. En dinsdagochtend was hij uit. Daar moest ik wel even inkomen, maar ik ben blij dat ik dat boek gelezen heb, ik vond hem echt heel erg mooi. Sowieso ben ik wel fan van Gayle’s boeken. Zes maanden zonder las ik op de valreep van deze week nog uit en vond ik eigenlijk ook verrassend leuk. Wel een standaard chicklit, maar hij was leuk en ik heb hem met plezier gelezen. Soms moet je even wisselen met genres en dat heb ik deze week gedaan.

Wat hoop ik aankomende week te lezen?
In tegenstelling tot vorige week heb ik voor de nieuwe boektober week niet echt plannen. Ik heb nog een paar recensie-exemplaren liggen, zoals het boek Kunnen krokodillen huilen? Daar ben ik erg benieuwd naar en die wil ik deze week toch wel lezen. Verder heb ik het boek Zie me, hoor me van Martine Glaser vandaag uit de bibliotheek geleend, dus waarschijnlijk zal ik die ook lezen. En ik hoop om deze week deel 1 van de Talon/Pupil-serie van Julie Kagawa te lezen. Naar dat boek ben ik door al die verhalen toch wel nieuwsgierig geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: