Boektober: Wat ga ik lezen?

Boektober: Wat ga ik lezen?

Ik schreef een tijdje geleden al over Boektober en nu is het eindelijk: oktober. Oftewel: Boektober. Ik ben meteen goed begonnen, want ik heb 60 dagen van Gillian King inmiddels al uit! Nu was dat ook geen boek dat heel erg dik was, dus het is niet heel erg vreemd natuurlijk. Ik ben net begonnen in Six of Crows en ik vermoed dat ik daar wel langer mee zal doen.

Fysieke leesboeken

Van deze stapel weet ik nog niet precies wat ik ga lezen. In elk geval staan naast 60 dagen Six of Crows en De Fixer (die helaas nog niet binnen is) op het lijstje om gelezen te worden, verder heb ik nog geen plannen. Voor deze eerste boektober heb ik mijn aantal boeken toch maar opgeschroefd naar twaalf, maar als ik dat niet haal, is het ook prima. Het moet tenslotte wel leuk blijven.
Ik hoop in elk geval ook Pupil aan het gelezen lijstje toe te voegen, want ik vind Julie Kagawa echt een toffe schrijfster. En Red Queen hoor ik ook alleen maar goede verhalen over. O, en Denken aan vrijdag van Nicci French ligt hier al een paar maanden te wachten, maar elke keer pak ik het boek toch weer niet op en ik weet niet waarom.

Ook heb ik een paar ebooks voor als ik bovenstaande stapel echt niet leuk vind om te lezen, maar ik verwacht niet dat ik ze ga lezen en ik ben geen fan van ebooks. Geef mij maar een echt boek. Welke ebooks ik heb liggen?

Mijn ebooks

Eigenlijk is de bedoeling om af te wisselen tussen Engels en Nederlands, Young Adult en andere genres. Daarom heb ik bewust niet voor alleen maar YA gekozen, maar voor een beetje variatie in genre en in talen. Ik lees meestal sneller in het Nederlands, dus daar heb ik ook rekening mee gehouden.

Tussendoor zal ik af en toe updaten om te laten weten hoe het er met boektober ervoor staat. Hier of via social media (rechts staat waar ik allemaal te vinden ben, dus als je het leuk vindt, kun je me volgen).

4 gedachten over “Boektober: Wat ga ik lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: