Boektober wrap up

Boektober wrap up

Ik schreef al een aantal blogjes over boektober die je hier, hier, hier en hier kunt vinden. Elke week schreef ik een update over wat ik die week las en een week later hoopte te lezen.

Wat ik deze laatste week – en een beetje – las
Wolfsbloed
Kunnen krokodillen huilen?
The pointless book 2
Dare you to
Stuk van jou

Ik geef toe dat er bij The pointless book 2 niet echt veel te lezen valt, maar het is een boek en Goodreads telt hem ook mee, dus ik vind ook dat ik hem mee mag tellen. Kunnen krokodillen huilen? is een wetenschapsboek dat heel makkelijk geschreven is en lekker leesbaar is. Ik heb er zelfs dingen uit geleerd die ik nog wist.

Ook las ik deze week voor het eerst deze maand een ebook: Dare you to. Ik had er een paar klaar staan, maar ik ben geen fan van ebooks. Ik begon in dit boek toen ik niet thuis sliep en ik geen zin had om nog een boek mee te sjouwen, omdat ik er al tien mee had. Ik had ook niet geweten waar ik nummer elf moest laten, maar dat terzijde.

Hoe het bevallen is
Boektober is me heel erg goed bevallen, maar dat hebben jullie waarschijnlijk al gemerkt. Ik heb nog nooit zoveel in een maand gelezen en ik ben toch best een snelle lezer. Mag het volgend jaar weer? Of zullen we elke maand omdopen tot een soort boektober? Ik moet trouwens zeggen dat andere maanden in combinatie met het woord boek wel minder lekker bekt dan boektober. Al denk ik niet dat ik elke maand zestien boeken zou kunnen lezen. Dat is zo’n vier boeken per week! Het klinkt als heel veel nu ik het zo zeg eigenlijk. Dat had ik me nog niet gerealiseerd.

Ik liet een stapel zien aan het begin van de maand met boeken die ik deze maand wel van binnen wilde bekijken, maar gebeurde dat ook echt of was ik wispelturig en las ik toch andere boeken?
Ik zal het antwoord verklappen: ik las totaal andere boeken. Niet alles, maar toch wel een aantal boeken die niet in de planning stonden.

De boeken die ik las:

Mooi stapeltje, nietwaar?

Ik heb weer een flink aantal boeken kunnen lezen deze maand en ik hoop dat ik deze maand ook veel lees, maar ik denk dat het er niet zoveel worden als in boektober.

Eén gedachte over “Boektober wrap up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: