Bookhaul april

Bookhaul april

Deze maand kocht en kreeg ik behoorlijk wat boeken. Eerlijk gezegd schrok ik een beetje toen ik alle boeken op een rijtje ging zetten. Dan doe je er over de 200 weg (Welke vind je hier voor hele zachte prijsjes), omdat je kasten te vol zijn en je nieuwe, mooiere wilt, maar die kleiner zijn. Maar dan stromen je kasten ongewild toch weer vol. Woeps. Ik weet ook niet of ik alle boeken hou die ik deze maand gekocht en gekregen hebt.

Ik weet trouwens ook niet wat ik met alle boeken moet doen die ik wegdoe. Ik ben er zeker van dat ik niet alles kan verkopen, want sommige boeken heeft iedereen nu eenmaal al. Maar weggooien vind ik dus ook nogal zonde.

Van dit stapeltje ben ik vooral erg benieuwd naar The Raven King en De afstand tussen jou en mij. In het spoor van de eclips kreeg ik van uitgeverij Gottmer, Twenty questions for gloria won ik op de YA-avond en Taal is zeg maar echt mijn ding kreeg ik van Carina. Het boekje van Rainbow Rowell kreeg ik op YALfest, net als De afstand tussen jou en mij. De rest van de boeken kocht ik tijdens de keren dat ik in boekhandels was deze maand.

Val voor mij kreeg ik, omdat ik meedoe aan de leesclub van Marjolein, Amber voor de leesbeesten boekenclub. Gebr. lag gisteren onverwacht in de brievenbus. Een boek dat al uit 1996 stamt, dus mijn jeugd, maar ik heb het dus nog nooit gelezen! Ik krijg nu een nieuwe kans. Zodra ik het uit heb, zal er zeker een recensie verschijnen. Aan alle jongens van wie ik hield was ook een recensie-exemplaar, net als Mannenpakken/vrouwenhakken, een lesbische chicklit waar ik best benieuwd naar ben.
Tonight the streets are ours pakte ik op in de boekhandel, maar besloot hem toen niet mee. Later bestelde ik hem alsnog op internet.

Ik zag dat de boeken van Sarah J. Maas goedkoper waren bij de blauwe bolle webwinkel en omdat ik A court of thorns and roses zo goed vond, besloot ik om deel 2 t/m 4 te kopen. Waarom deel 1 niet? Omdat ik die al in de kast had staan.

Boeken die ik van deze stapels recenseerde
In het spoor van de eclips
Aan alle jongens van wie ik hield
Wink. Poppy. Midnight

Amber en Val voor mij heb ik ook al uit, dus daar zal ook over niet al te lange tijd een recensie van verschijnen. Bij Val voor mij wacht ik tot de leesclub ten einde is (duurt 4 weken), bij Amber zal de recensie hopelijk sneller verschijnen.

Benieuwd
Van deze stapels was ik vooral benieuwd naar Wink. Poppy. Midnight en In het spoor van de eclips. Die heb inmiddels gelezen en nu ben ik toch erg benieuwd naar de andere boeken van Sarah. Eerst naar deel 1 (Al staat die niet op deze foto’s), dan hopelijk ook naar de rest.

In mei ben ik vooral heel benieuwd naar A court of mist and fury (AAAAH!) die ik uiteraard gepre-ordered heb. Ik hoop dat de blauwe bolle webwinkel mij deze gewoon op de dag van verschijnen toestuurt, dan ben ik erg gelukkig.

 

2 gedachten over “Bookhaul april

  1. Mooie stapel. Je kan altijd naar een tweedehands boekenwinkel gaan voor degene die je zo niet krijg verkocht (bij mij namen ze toen ook alles, ook Twilight, haha) of ergens doneren.

    The Raven King heb ik ook pas gekocht. <3 Moet alleen nog beginnen aan de serie. Ik ben ook wel benieuwd naar The Winner's Curse. 🙂
    Annemieke onlangs geplaatst…TTT #46 – Top Books I Picked Up on a WhimMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: