Bookhaul augustus

Bookhaul augustus

Augustus was een relatief korte maand voor mij qua boeken. Nou ja, dat is niet helemaal waar. Augustus duurde natuurlijk net zo lang als juli, 31 dagen, maar ik was laat met de haul van juli en dus zit er weinig tijd tussen.

Deze maand vroeg ik twee recensie-exemplaren aan bij de boekerij en ik kreeg er twee na de YA meet up. Dank Boekerij en Moon voor de recensie-exemplaren.

Ik ben vooral benieuwd hoe Lief Zin opvolgt aangezien dit boek met een cliffhanger eindigde en ik ben erg nieuwsgierig hoe het verder gaat met Nina en Q. Maar ook naar Het kleine meisje dat een wolk had ingeslikt trekt mijn aandacht. Alleen de titel en de cover al. Dit is nou eens een cover die ik geweldig vind. Bij Kapot ben ik benieuwd of Carry na al die jaren nog steeds dezelfde stijl heeft.
Niet te filmen heb ik inmiddels uitgelezen.


Ook kocht ik Wuthering Heights, omdat ik heel erg benieuwd ben geworden naar dit boek door mijn eigen verhaal. Ik vind de voorkant in elk geval erg gaaf, al voelt die wel een beetje vreemd. Heel erg papierachtig, maar als ik het boek leuk vind, koop ik misschien wel een mooiere editie.

Ik liet trouwens ook deel twee, Stole my heart, van de serie die ik samen met Marielle schrijf, afdrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: