Bookhaul Boekenfestijn Utrecht #2

Bookhaul Boekenfestijn Utrecht #2


Wie mijn boeken wil stelen, moet eerst langs Pluk en Pluk bijt. Heel soms. Meestal gaat ie heel hard spinnen als hij aandacht krijgt.

Gisteren had ik deel 1 van mijn bookhaul en vandaag deel 2. Normaal heb ik op maandag altijd een recensie, maar deze komt woensdag online.

By midnight (3,99) klonk gewoon leuk en 3.99 is ook best een leuk prijsje voor een hardcover. Hush, hush (3,99) en Bloedzusters (6,99) nam ik mee, omdat ze aangeraden werden. Net als Wither (3,99), deel 1 van The Chemical Garden Trilogy. Ik wil al tijden deze serie lezen, dus ik was heel blij dat ik deel 1 hiervan tegen kwam. Ook nam ik er nog eentje van Katie Fforde (1,99) mee.
Ik had afgelopen donderdag al met Citadel in mijn handen gestaan, maar ik twijfelde en dus heb ik hem teruggelegd. Maar daar had ik spijt van en dus nam ik hem gisteren alsnog mee. Ik heb al twee andere boeken van Kate Mosse gelezen en die vond ik erg goed. Dit was trouwens ook het duurste boek: 12,50.

Voor mijn moeder nam ik een boek van Tess Gerritsen en een boekje met sudoku’s mee.

Ik neem je mee (5,99) en De 13 schatten (3,99) werden me ook al aangeraden. Haunted (2,50) en Anastasia Forever (2,99) zijn deel 2 en deel 3 in een serie. Deel 1 hadden ze helaas niet. Nog een Santa Montefiore (5,99) voor mijn moeder, maar ze blijkt hem al te kennen. Zucht. 😛 Nou ja, dan lees ik hem zelf wel een keer. Ooit.
En kocht nog twee boeken van Katie Fforde: Paradise fields (1,99) en Thyme Out (1,99). Als ik haar boeken niet leuk vind, heb ik een probleem…

Ik kocht ook nog een paar non-book dingen. Dankzij een tip van iemand vond ik de geweldige magnetische boekenleggers. Helaas weet ik niet meer op welke site ik het las. Iemand een idee?

Deze boekenleggers waren 2.50 per stuk. Ze zijn me dus nog nooit opgevallen, ook niet na al die keren Boekenfestijn. Hoe erg! Ik heb echt mijn ogen in mijn zak geloof ik. Ik heb op donderdag ook zoveel boeken niet gezien die ik vandaag wel zag.

Maskingtape en stickers. De mintgroene tape was 0.99, die andere drie waren samen 1,10. De stickers waren 0.55.

Dit was beslist het beste Boekenfestijn totnutoe! Ik heb volgens mij nog nooit zoveel uitgegeven haha. En ik heb nu officieel ruimtegebrek in mijn boekenkasten.

Het enige dat ik jammer vind is dat series op het Boekenfestijn vaak niet compleet zijn en verspreid liggen over de tafels. Bij elkaar zou een stuk gemakkelijker zijn. En waarom ligt fantasy tussen de romans?

3 gedachten over “Bookhaul Boekenfestijn Utrecht #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge