Bookhaul december, januari en februari

Bookhaul december, januari en februari

 

Ik kocht de afgelopen paar maanden weer een heleboel boeken en ik kreeg er ook een paar. Van deze twee stapeltjes kocht ik Vlam (en Een zoete zomer) van een cadeaubon die ik had gekregen van mijn werk. Die bon was eigenlijk een bol.com bon, maar ik ontving helaas een leeg hoesje en in plaats daarvan kreeg ik een VVV-bon die ik inwisselde voor deze twee boeken. Een boek is een boek, waar je het ook koopt ūüėČ
Verslaving won ik bij de boekenadventskalender van Emmy en hoe ik Val en Verlossing won, staat allemaal hier.  Ik kocht per ongeluk twee keer hetzelfde boek, dus ik denk dat ik 1 van de 2 weggeef. Misschien dat ik hier een winactie kan doen?
Van Allerzielen en The raven circle had ik al delen van de serie staan, maar daar ben ik nog steeds niet mee begonnen. Ik heb besloten om bij The raven circle te wachten tot de hele serie compleet is, want voor die tijd heb ik toch nog genoeg andere boeken te lezen.

Ik ging een dag naar Amsterdam en wat doe je als je daarheen gaat? Precies, je gaat langs Waterstone’s, American Bookcentre en nog een keer langs Waterstone’s. Mijn portemonnee was er niet zo blij mee. De bovenste 5 boeken kocht ik daar, de onderste 2 online. 7 days kocht ik trouwens een beetje als¬†een impulsaankoop, want ik vind de voorkant zo leuk, al vind ik het verhaal ook wel een beetje leuk klinken, hoor ;-).
Dit is die voorkant:

Ook liet ik nog een afgemaakt verhaal van mezelf drukken deze maand. Drie eigenlijk, maar de andere twee boeken zijn nog niet binnen. Ik ben heel benieuwd naar hoe die eruitzien, moet ik zeggen!

Bij dit stapeltje zitten twee boeken die ik al een tijd geleden besteld had, maar die pas in februari zouden verschijnen: The Ruby Circle en Het betoverde woud. Het boek van Tess is een recensie

Daarnaast kreeg ik nog een paar recensieboeken als ebook die er ook niet op staan:

Hitte
De jongen uit het woud

Kortom: Het waren goede maanden voor boeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: