Bookhaul juli en augustus

Bookhaul juli en augustus

Ik geef toe: Ik heb me niet helemaal aan mijn Book buying ban gehouden. Ik kocht twee boeken deze maand, ik kon het niet laten. En natuurlijk bestelde ik Silver Shadows, maar dat mocht ik van mezelf. Die is ook nog niet binnen op het moment van deze haul.


Uiteraard staan de ebooks niet op de foto, want dat gaat niet

The selection, The elite en The One
Ik wilde De selectie in het Engels, maar omdat ik die te duur vond (tsja, krent he ;-)) kocht ik maar meteen de hele serie in het Engels.  Inmiddels zijn ze ook alledrie uit.

Bloodlines, The Golden Lily, The Indigo Spell, The Fiery Heart en Silver Shadows
De vijf boeken van de Bloodlines-serie, de vervolgserie op Vampire Academy. De eerste vier las ik al op mijn iPad, maar ik vond dat ze ook in de kast moeten staan. Silver Shadows kwam uit deze maand. EINDELIJK! Ik bedoel: Ik vind Adrian Ivashkov leuker dan Jace uit The Mortal Instruments en dat zegt wel wat. En Sydney wordt ook steeds leuker in deze serie.

Ruin and Rising
Dit boek hoorde eigenlijk bij de vorige haul, maar daarvoor kwam hij helaas twee dagen te laat binnen. Dit boek kocht en betaalde ik dus vorige maand al.

1000 kilometer tussen jou en mij
Ook dit boek kocht ik en vooral voor de cover die ik helemaal geweldig vind. Ik heb niet zoveel met covers, maar deze cover vind ik dus echt prachtig. Net als die van Dromendochter van Laini Taylor dus.

De verloren prins
Dit boek kocht ik niet en was ook geen recensie-exemplaar, maar won ik bij Storyhunters.

Schermafbeelding 2014-08-18 om 16.12.01

De vijf boeken waarvoor ik zwichtte bij de kringloop. Sorry voor de Instagramfoto, ik had geen zin om mijn spiegelreflex te zoeken. O, wat ben ik toch een slechte blogger ;-).

Wilde Tuinen en De kunstminnaar
Van Katie Fforde heb ik al een stuk of vier Engelse boeken en ik hoor zoveel goede verhalen over haar dat ik besloot om de gok van 3,50 euro besloot te wagen.

De eerste dag
Dit boek klonk als een klassiek liefdesverhaal en die zijn stiekem altijd wel fijn.

Julia
Dit boek mixt heden en verleden. I like that!

Een keukenmeidenroman
Dit boek wil ik al eeuwen lezen, zoals ik ook hier al schreef en ik ben ook erg benieuwd naar of ik het boek goed vind.

De ebooks

Dans met mij – Jean Kwok
Thuis in Portugal – Marieke Woudstra

Deze twee boeken zijn recensie-exemplaren, dus die tellen niet.

De IJzerprins
Dit boek kocht ik, omdat ik moest weten hoe het afliep. Deel een tot en met drie leende ik bij de bibliotheek, maar deel vier hadden ze er niet.

Totaal maakte ik mijn boekenkast dus blij met 16 boeken en mijn digitale boekenkast met drie. Behoorlijk veel voor iemand die een boekenban heeft, hèhè. Veel teveel. Misschien werkt zo’n boekenban toch minder goed dan gedacht en ben ik te verslaafd aan boeken.

3 gedachten over “Bookhaul juli en augustus

  1. Naar welke winkel(s) ga jij eigenlijk als je Engelse boeken aan wilt schaffen. Ik moet er speciaal voor naar de grote steden (bijvoorbeeld de American Bookstore in A’dam), omdat het aanbod in de ‘normale’ steden niet erg bijzonder is..

    1. Ik koop eigenlijk altijd mijn Engelse boeken bij Bookdepository 🙂 Ik vind ze hier vaak te duur. Uitzondering is/was City of Heavenly Fire, die pre-orderde ik bij de plaatselijke boekhandel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: