Bookhaul november

Bookhaul november

Ook in november kocht ik weer wat boeken, al is het dit keer geen gigantische stapel. Nu moet ik daarmee oppassen, want mijn boekenkast raakt langzaam maar zeker overvol. Eigenlijk heb ik ook geen plek meer voor nieuwe boeken, maar er kan altijd wat bij. In elk geval wel als het om boeken gaat.

 

Ik was een aantal keer in Amsterdam deze maand en toen ging ik uiteraard langs bij Waterstones. Daar kocht ik  The manifesto on how to be interesting van Holly Bourne en The copper gaunlet van Cassandra Clare en Holly Black. Ik was toch  te vroeg en wat doe je dan als boekenliefhebber? Precies, je gaat jezelf kwellen (want niet teveel geld) en je gaat naar Waterstones.

City of heavenly fire had ik al, maar het formaat dat ik heb, is groter dan de andere vijf boeken. Nu ging Marielle in oktober naar het Boekenfestijn en ik vroeg haar of ze lief wilde zijn en CohF voor mij mee wilde nemen. Ze nam ook Frostfire mee. Het klonk best goed en voor die drie euro? Eigenlijk horen deze boeken ook bij oktober, maar ik kreeg ze pas in november.

Carry on zag ik in de boekhandel liggen en besloot ik mee te nemen. Eigenlijk ging ik voor deel 2 van Talon van Julie Kagawa, maar die hadden ze helaas niet.

En Liefdesbrieven aan de sterren is een recensie-exemplaar. De drukproef kreeg ik in oktober al, maar ik vind het zonde om hem niet op de foto te zetten, het is zo’n mooi boek! De recensie is hier te vinden) van Luitingh-Sijthoff.

Het onmogelijke leven is ook een recensie-exemplaar van Clavis, net als Vervloekt (de recensie vind je hier). Naar Winter was ik supernieuwsgierig, omdat ik de rest van de serie al gelezen had en supergoed vind! Ondertussen ben ik nog altijd bezig in Winter. Een gesigneerde versie van List & Leugens kreeg ik ook al als recensie-exemplaar van Blossom Books tijdens de meet & greet met Leigh Bardugo.

Kortom: deze maand had ik best wat recensie-exemplaren. Supertof! ^-^ Ik blijf het nog steeds supertof vinden als ik een boek van een uitgever krijg.

Daarnaast had ik de allerlaatste bijeenkomst van de Storm Chasers van 2015 van Storm Publishers en daar kregen we een linnen tas (met Guilty of being a Book Junkie erop), twee boekige kaarten en het boek van Mara Li. Ik heb het boek destijds al als ebook gelezen, maar het in de kast hebben staan is nog leuker.

Mijn haul was dus best groot deze maand. Jeetje. Ik zag trouwens dat ik op dit moment 803 boeken in de kast heb staan. Wow.

3 gedachten over “Bookhaul november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: