Bookhaul van oktober en november

Bookhaul van oktober en november

In oktober vroeg ik voor het eerst recensie-exemplaren aan voor mijn blog en ik ben oprecht verbaasd hoe enthousiast uitgevers ervan worden, ook al heb ik een relatief klein blogje. Leuk! Ook won ik de boeken Endgame: The Calling en Hot Shot.

Van dit stapeltje kocht ik alleen Offergave. Op de bovenste twee na is ook alles gelezen.

Dit stapeltje is het stapeltje met vooral gekochte boeken. Ik kocht Geek Girl 2 en 3 nadat ik zo ontzettend enthousiast was van 1. 1 wil ik trouwens ook nog hebben, dus die moet ik binnenkort eens op de koop tikken bij de boekhandel :-). Maar ze hadden deel 1 niet toen ik de andere 2 delen kocht.

Silber: Het tweede boek der dromen en Alice in zombieland zijn recensie-exemplaren.

Van Silber werd ik echt heel heel heel erg blij. Ik ben dol op de schrijfstijl van Kerstin Gier. Het is alleen jammer dat ik nu weer op deel 3 moet wachten. Balen :(.

Naar Alice in Zombieland was ik erg nieuwsgierig en wow, het boek is echt heel erg leuk!

Eleanor en Park wil ik ook beslist heel snel lezen, vooral ook omdat het boek zich in mijn geboortejaar afspeelt en ik niet veel meer van 1986 weet dan de kernramp in Chernobyl/Tsjernobyl.

Daarnaast liggen bovenop de twee exemplaren van mijn eigen verhaal Zwart als Inkt. Stiekem vond ik ze wel een beetje bij horen 🙂 Het zijn boeken en ze zijn nieuw tenslotte.

Ook kocht ik het ebook van Ik wist het van Chantal van Gastel en was het ebook van Not that kind of girl van Lena Dunham een recensie-exemplaar.

Ik deed ook nog een bestelling bij Boekenkraam. Naar de boeken van Jonas Jonassen was ik erg benieuwd en ik hoor altijd goede verhalen over deze schrijver, dus ik besloot om hem mee te bestellen. Star Beach klonk wel goed voor de prijs.

Ik heb deel 2 van de Vloekwerksserie van Holly Black al liggen, maar ik kwam er pas thuis achter dat Rode handschoen dus deel 2 is. Ik had met Witte kat al in mijn handen gestaan, maar ik nam hem niet mee en toen kwam ik hem bij Boekenkraam voor 2,95 e tegen! Woehaa! Nice!

Spygirl: Code rood klonk ook goed voor die prijs, dus die belandde ook in mijn mandje, net als De Cirkel.

En Hart van Inkt gooide ik meteen in mijn mandje toen ik hem zag. Ik heb vorig jaar op aanraden van iemand de Inkt-trilogie gelezen en ik wilde de boeken nog altijd hebben, maar omdat ik ze al heb gelezen, wilde ik niet de volle mep betalen. Toen ik Hart van inkt voor 6 euro en in gebonden versie tegenkwam, belandde die dan ook in mijn mandje.

De verzending ging heel snel trouwens. Ik bestelde woensdagavond en vrijdagmiddag had ik het al in huis. Zo hoort het! ^-^.

Het is echt een flinke haul van afgelopen twee maanden en dan te bedenken dat ik verwacht had dat ik in november niets zou kopen/krijgen, maar de meeste boeken kwamen toch echt in november binnen.

Thanks, MeulenhoffBol.com, Bookbabbles, Harlequin, Clavis en Blossom Books!

3 gedachten over “Bookhaul van oktober en november

  1. Wat een prachtige haul! Jaloers! Daar kan je zeker van genieten. Klein vraagje; heb je een tipje van de sluier hoe je de uitgevrijen hebt benadert voor een resencie-exemplaar? (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: