Bookish: Kaarsen

Bookish: Kaarsen

Kaarsen zijn helemaal hip en vooral bij #bookstagram. Kaarsen in potjes met prachtige etiketten die te maken hebben met personages uit boeken. Zo vind ik de kaarsen van Rhysand vaak geweldige labels hebben. Met hem heb ik niet heel veel, maar die kaarsen zijn zo mooi. <3 Stiekem ben ik ook altijd heel jaloers op die prachtige kaarsen op buitenlandse bookstagram-accounts.

LittleInklingsDesign

Waar je ze kunt kopen
Op Etsy kun je de kaarsen kopen. Het is duidelijk te zijn dat elke maker zijn of haar eigen stijl heeft. De ene houdt het subtiel, de ander pakt graag uit en dat is vooral te zien in de labels. Alleen het nadeel van Etsy is dat de verzendkosten hoog zijn voor ons. En ik vind meer dan twintig euro voor een kaars betalen toch wel iets te gek voor woorden.

Gelukkig zijn er sinds kort ook Nederlandse makers van deze kaarsen die gelukkig een stuk betaalbaarder zijn dan de buitenlandse webshops.

Letters & Lights

Letters & Lights
Emmy verkoopt sinds kort haar kaarsen op Letters & Lights. Op dit moment heeft ze vijf kaarsen in het assortiment:

  • Magic
  • Tamlin (Hof van Doorns en Rozen)
  • Rhysand (Hof van Doorns en Rozen)
  • Cinder (The Lunar Chronicles)
  • Six of Crows (List & Leugens)

‘Elke kaars van Letters & Lights wordt handgemaakt van soja was, geurolie en kleurstoffen. Zo krijgt elke kaars een eigen sfeer, passend bij het personage of het boek.’

ROMEMADE CANDLES

ROMEMADE CANDLES
Ook Romy maakt zelf kaarsen die ze verkoopt. Ik kwam haar winkeltje op het spoor door Instagram en ik was blij verrast toen bleek dat ze gewoon Nederlands was. Romy verkoopt haar kaarsen op Etsy onder de naam RomeMade Candles. Romy heeft vier kaarsen in het assortiment op dit moment:

  • Rhysand (A Court Of Mist And Fury)
  • Ronan Lynch (The Raven Cycle)
  • Katniss Everdeen (The Hunger Games)
  • Chainsaw (The Raven Cycle)

Ik accepteer ook custom orders, dus stuur me gerust een berichtje als je een kaars van een specifiek karakter/boeken serie wilt hebben!

Ik vind het grappig dat je bij deze beide shops een heel eigen stijl ziet. Zelf heb ik nog geen boekige kaarsen, maar ik wil er zeker een keer eentje aanschaffen.

Hebben jullie al een boekige kaars?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: