De RARE-challenge #1

De RARE-challenge #1

Ik ga volgend jaar RARE en dat betekent dus dat ik een aantal auteurs kan ontmoeten. Maar dan moet ik dus ook een aantal boeken lezen om te weten of ik auteurs wil ontmoeten.

Wat was RARE ook alweer?
RARE staat voor Romance And Readers Event en is in een aantal grote Europese steden zoals Parijs, Rome en Londen. Ik ga dus naar de editie in Londen waar auteurs zoals Elle Kennedy, Jessica Sorensen, Emma Hart en C.M. Stunich komen.

Nieuwe auteurs ontdekken
Maar ik heb ook al een paar nieuwe auteurs ontdekt bij wie ik ook wil proberen om een handtekening te scoren. Een ervan is Tillie Cole. Ik heb van haar nu alleen nog maar A Wish For Us gelezen, maar daar heb ik toch wel even een traantje bij gelaten.
Ook las ik The Baller van Vi Keeland die ik ook tof vond en een paar boeken van Samantha Young. En een boek van Amy Daws.

Het gaat dus best wel goed
Ik kan dus zeggen dat de challenge best redelijk gaat. Die meer dan 150 auteurs ga ik nooit allemaal kunnen lezen, maar dat is oké. Niet alles zal waarschijnlijk ook mijn ding zijn.

Ik wil er ook zeker nog een aantal gaan lezen en ga dat dan dit en volgend jaar ook echt wel doen. Niet alleen maar, maar wel een aantal boeken. Alleen maar het New Adult en romance genre begint mij op een bepaald moment te vervelen, dus ik lees er graag ook andere dingen tussendoor. Sowieso wil ik nog de boeken van V.E. Schwab lezen.

Gaan jullie weleens naar dit soort evenementen? Of misschien ga je ook wel naar RARE Londen. Laat me dat vooral weten. Enne: tips worden ook gewaardeerd.

2 gedachten over “De RARE-challenge #1

  1. Naar RARE ga ik niet, omdat er relatief weinig auteurs tussen zitten die ik ken, maar volgens mij wordt het een topevent! Ik ga zelf elk jaar naar YALC en sowieso naar YALFest. Ik heb alleen echt geen idee op welk van de twee RARE het meest zal lijken.

  2. RARE Londen zal alweer de derde editie zijn waar ik naartoe ga. Het is zo’n leuk evenement!
    Zelf probeer ik ook zoveel mogelijk schrijvers te lezen voordat ik er ben. Zo heb ik al een aantal fantastische nieuwe auteurs oontdekt waaronder Mariana Zapata.
    Tip? Londen is groot voor Rare doen. Maak van tevoren een plan zodat je zoveel mogelijk van je schrijvers te zien krijgt 🙂 Als ze ticketed zijn, haal dan eerst de bandjes op zodat je een zo laag mogelijk nummer hebt. Zodra je nummer is omgeroepen kan je namelijk op elk moment in de rij aanschuiven!
    Belangrijkste? Have fun 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge