Dingen die ik niet doe tijdens het lezen

Dingen die ik niet doe tijdens het lezen

Ieder mens heeft andere leesvoorkeuren en zo ook ik. Er zijn dingen die heel veel mensen wel doen, maar ik niet. Of andersom natuurlijk. *mompelt iets over ezelsoren en niet zuinig zijn op boeken*. Ik heb een aantal dingen op een rijtje gezet die ik niet (meer) doe. 

– Netjes zijn op een boek – Is dat een boekenlegger in je boek stoppen in plaats van ezelsoren maken? #teamezelsoor hier. Ik kan gewoon niet netjes zijn op boeken (daarom leen ik ze ook niet graag)
– Lezen in bad – Neh, saai. Nu heb ik geen bad, maar als ik er wel 1 zou hebben, zou ik veel te bang zijn om mijn boek te verzuipen. En ik zie mezelf ervoor aan om mijn ereader zwemles te geven, dus nee.
– Waargebeurde verhalen lezen – Nee, daar heb ik niets mee en vind ik ook saai
– Non-fictie lezen – dit doe ik ook vrijwel nooit, want het zijn maar zelden onderwerpen die me boeien

Ik zie mezelf ervoor aan om mijn ereader zwemles te geven, dus nee.

– In 1 dag een boek lezen – Ik kon het ooit. Maar nu niet meer. Misschien word ik er te oud voor
– Niet in slaap vallen tijdens het lezen – Ik houd van lezen, maar de laatste tijd ben ik na vijf bladzijdes zo moe dat ik in slaap val. Zzzzzz.
– Muziek aan tijdens het lezen – Zelden of nooit. Ik ben dol op muziek en sta maar wat graag mijn longen uit mijn lijf te schreeuwen bij een concert van Bring Me The Horizon, maar tijdens het lezen wil ik stilte of hooguit het geluid van een regenbuitje.  Anders ga ik meezingen en dat wil niemand horen.

– Eten doe ik soms, maar vooral als ik ebooks lees. Bij paperbacks vind ik het toch zonde dat het vies wordt (zei het boekenmonster)
– Je paperback in een booksleeve doen – Nee, man. Ik gooi een boek gewoon in mijn tas en dan hoop ik dat hij niet beschadigt. Niet dat dat ooit lukt, maar dat zijn details en die zijn niet belangrijk.

Wat zijn de dingen die jij doet tijdens het lezen? Of misschien juist niet natuurlijk.

2 gedachten over “Dingen die ik niet doe tijdens het lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge