Feest Vijfdaagse Winactie: Hush, Hush

Feest Vijfdaagse Winactie: Hush, Hush

Als eerst wil ik Uitgeverij Moon heel, heel, heel, erg bedanken voor het beschikbaar stellen van een exemplaar van Hush, Hush voor deze vierde winactie op mijn blog om mijn verjaardag te vieren. Ik schreef er een tijd geleden al een recensie over en ik vond het een heel tof boek. Ik ben ook blij dat Moon besloten heeft om het boek opnieuw uit te geven met de originele kaft die de Engelse boeken ook hebben, want eerlijk is eerlijk, maar die vind ik een stuk mooier.

En voor jullie is het ook goed nieuws, want ik weet dat veel mensen op zoek waren naar Hush, hush. Of zoals de titel eerst was: Drift. En ik mag een exemplaar weggeven! Hoe tof is dat!

Waar het over gaat

Nora Grey is verstandig, slim en loopt nooit in zeven sloten tegelijk. Haar eerste fout was om verliefd te worden op Patch.

Patch maakt de ene fout na de andere en heeft een verleden dat verre van brandschoon is. Verliefd worden op Nora is het beste dat hem ooit is overkomen.

Maar kunnen Nora en Patch een brug slaan tussen hun twee verschillende werelden als dat betekent dat hun hart op een hartverscheurende manier op de proef wordt gesteld?

Wat je moet doen om kans te maken:
– Like mijn pagina op Facebook (en laat me weten met welke naam je dat gedaan hebt)
– Like de Facebookpagina van Moon Young Adult
(en laat me weten met welke naam je dat gedaan hebt)
– Volg me op Bloglovin (en laat me weten welke naam je gebruikt hebt)
Beantwoordt de volgende vraag: Waarom zou jij Hush, hush willen lezen?

De winactie loopt tot en met 26 januari 2016 23:59. Daarna doet je inzending niet meer mee. Zorg ervoor dat je een juist mailadres gebruikt, want als je gewonnen hebt, stuur ik een mail.

 

20 gedachten over “Feest Vijfdaagse Winactie: Hush, Hush

 1. Ik volg je al een tijdje op de naam van mijn email. Ik heb al aan alle voorwaarden voldaan.
  Ik ben echt benieuwd naar dit boek. Vooral omdat de recensies zo uiteenlopend zijn en door 1 recensie van 1 ster wil ik hem zeker lezen :-). Ik vond de commentaar zo grappig dat ik echt wel nieuwsgierig ben.

 2. Gefeliciteerd! Joehoeee! Wat een leuke actie!
  Ik doe dan ook graag mee.
  Op bloglovin; Marcella
  Op Facebook: Marcella Leemrijse 🙂

  Ik heb drift al een tijdje op mijn lijstje staan. Gelukkig heb ik gewacht want die nieuwe covers zijn toch veel mooier? Vind ik dan! Het verhaal lijkt me erg mooi, ik ben benieuwd!

 3. Omdat ik hier zoveel over gehoord heb en tot m’n spijt nog niet gelezen heb. Zal heel fijn zijn om deze te winnen!!!

  Ik volg je op fb onder Esther van der Poel en Bloglovin onder meebje79

 4. Ik gebruik hier dezelfde naam als op bloglovin en facebook.
  Hush hush wil ik heel graag lezen omdat het over engelen gaat ik heb genoten van de fallen serie (zi benieuwd naar de film ) en ben nu bezig met het laaste deel in de angelfall trilogie dus ik heb een nieuw boek met engelen nodig deze wezens zijn zo fascinerend of ze nou
  goed of slecht zijn. Gefeliciteerd!

 5. Super leuk actie – ik doe graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin’ en nu ook op Facebook en Moon YA ook, onder de naam Lieke Jongenelis.

  Ik zou heel graag Hush, Hush willen winnen omdat ik zoveel verschillende meningen over dit boek heb gelezen en ik wil het heel graag zelf lezen om te zien wat ik er van vind ;3

 6. Ik zou heel graag meedoen met deze winactie! Ik heb nog niet veel over dit boek gelezen, maar de cover spreekt me heel hard aan.

  Ik heb de 2 facebookpagina’s geliked met de naam Lotte Pothé, en op Bloglovin volg ik je met volgend account: https://www.bloglovin.com/people/roseinjection-4420747

  Heel leuk initiatief trouwens, die vijfdaagse. Ik ben ongeveer een jaartje volger van jouw blog via Bloglovin (ontdekt via Girlscene) en ik lees jouw blogjes ook heel graag.

 7. Ik zou Hush hush heel graag willen lezen, en daar heb ik wel een leuk verhaaltje over! Toen ik ze voor het eerst zag in het Engels, kon ik ze niet vinden in het Nederlands maar ik wilde ze echt heeeeel graag hebben. Later kwam ik Nederlandse boeken tegen en die wilde ik ook graag lezen, het was namelijk van de zelfde schrijfster. Sinds kort ben ik erachter dat dat dus dezelfde serie was XD . Maar ik zou heel graag die boeken willen lezen omdat het me aanspreekt en de kaften zijn zo mooi <3 . En aangezien het echt al heel lang terug is dat ik die Engelse tegen kwam, kan ik niet wachten tot ik ze eindelijk kan lezen, in het Nederlands nog wel!

  Ik volg jou en moon onder de namen: Femke Jonkman en La Fille Lisant
  en op bloglovin’: Femke (blog La fille lisant)

 8. Ik volg de bovenstaande dingen. 🙂
  Mijn facebook is: https://www.facebook.com/EstherxProud
  Mijn bloglovin: https://www.bloglovin.com/people/esther593-11721741

   

  Ik zou graag hush willen winnen, omdat ik er zo veel over heb gehoord, en ik zou nu zelf wel eens willen weten hoe de boeken zijn. En ik zou er graag een recensie over willen schrijven, zodat, als de serie geweldig is, ik er meer reclame over kan maken, er misschien daardoor meer mensen deze serie gaan kopen, en de boekenliefde nog meer wordt verspreid! 🙂

 9. Ik meen dat ik de Hush Hush reeks al eens ooit gelezen heb, maar kan het me niet meer heel goed herinneren. Ik denk dat ik ooit de e-books gelezen heb, want ze staan niet in mijn kast. Ik vind de cover prachtig en het zou een mooie aanwinst voor mijn boekenkast zijn.

   

  (BL Tamara TS, FB Tamara Mara Großmaul)

 10. Ik loot graag mee voor deze actie. Ik volg je op facebook en bloglovin onder Ans Stier. Ik wil dit boek graag lezen omdat de cover mij enorm aanspreekt en ik er ook positieve recensies over heb gelezen. Ik ben dus nieuwsgierig naar de inhoud 😉

   

 11. Hallo Liz,

  Wat een leuke winactie.

  Ik heb geliked en gevolgd via mijn eigen naam Sharon Braat

   

  De reden dat ik Hush hush wil winnen is allereerst de cover. Wat een BEAUTYYY, maar ook omdat dit het lievelingsboek is van een vriendin. Deze heeft gezegd dat ik dit boek sowieso in mijn kast moest hebben!

   

 12. Hallo, wat een leuke actie..dus ik zeg..ik doe mee.
  Zou hier toch echt graag in beginnen met lezen.. ik ontdek graag of Nora en Patch een brug kunnen slaan tussen hun twee verschillende werelden..ik kan hier echt van genieten..ben dan ook echt een grote boekenfan..lees heel veel, en vind het ook leuk om actief te zijn op facebook, in verschillende leesgroepen, om ieder aan te sporen te blijven lezen..en zal dat ook graag voor dit boek doen! ….echt superleuk!!
  groet, Annette Overvoorde

 13. ik volg je onder de naam Sabrina wannet zowel op FB als bloglovin

  ik zou dit boek graag willen lezen omdat ik er al veel over heb gehoort en het een prachtige cover heeft ik ben daarbij ook gek op engelen verhalen en drakenverhalen en dit is 1 van die 2 😀

 14. Als er één boek is dat gaat over engelen en ook nog is super goed is (heb ik gehoord) dan is dat wel Hush Hush MET eindelijk de mooie covers ipv de lelijke (sorry not sorry). Iedereen is razend enthousiast over Hush Hush. Tijd dat ik dat ook word 🙂

 15. Ik doe graag mee!

  Ik zou het boek graag willen lezen omdat ik al een aantal keer goede dingen erover gelezen heb. Daarnaast spreekt zowel de kaft als het verhaal mij enorm aan!

  Heb alle stappen gedaan

  facebook en bloglovin; zoelouwerse

   

  liefs, Zoë

 16. Waarom? Heb positieve en negatieve dingen over dit boek (/serie) gehoord/gelezen en zou graag voor mijzelf zien wat ik ervan vind. De cover roept lees me! Hoop dat de inhoud roept lees verder in de volgende delen!

  Volg op FB onder Sylvia Helmer en op Bloglovin’ onder TurtleBookwurm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: