Gelezen boeken april

Gelezen boeken april

In april las ik niet zoveel boeken als in maart, maar desondanks toch een flinke stapel. Het verschil is ook maar vier boeken.

In april had ik sowieso het dikke A Court of Mist and Fury om te herlezen en dat kost nu eenmaal meer tijd dan een heel dun boekje. Daarnaast las ik eindelijk de rest van de Nicci French-thrillers in de serie over Frieda Klein. Wees niet bang: er komen niet ineens megaveel thriller-recensies achter elkaar, ik heb ze verspreid.

Dat geldt trouwens ook voor de Burn for Burn-trilogie (Burn for Burn, Fire with Fire en Ashes to Ashes) van Jenny Han en Siobhan Vivian. Als ik meerdere recensies van een serie schrijf, probeer ik die altijd een beetje te verspreiden. Ik vind het zelf op andermans sites ook niet zo leuk namelijk.

Dit keer een lijstje, maar eentje in de vorm van een plaatje. Gewoon omdat ik een plaatje eigenlijk leuker vind dan een of ander saai lijstje.

Ik wil mijn maandelijkse overviews een beetje anders in gaan delen, want ‘dit heb ik gelezen, vond ik leuk, doei’ vind ik stiekem een beetje saai, haha. Hoe weet ik alleen nog niet goed. Deze keer heb ik het in elk geval met een klein vragenlijstje gedaan.

Het beste/leukste/mooiste boek: Op mijn schouders
Het boek met de hoogste verwachtingen: De voordelen van onbeantwoorde liefde
Het meest verrassende: Burn for Burn
Het minst leuke boek: Denken aan vrijdag
Herlezen boek: Wink Poppy en Midnight, A Court of Mist and Fury, Op mijn schouders

Ik kan niet wachten op volgende maand en ik ben heel benieuwd hoeveel ik dan zal lezen. Inmiddels zit ik in mijn readingchallenge op Goodreads op 69 boeken, dus dat gaat goed!

Hebben jullie ook een goede leesmaand gehad? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: