Gelezen boeken december

Gelezen boeken december

Vorige maand ben ik dit vergeten, waarschijnlijk door NaNoWriMo. Oeps! Maar deze maand is ‘ie weer terug.

Inmiddels weet ik dat ik in november altijd minder boeken lees dan in de rest van het jaar en da’s niet zo raar. Ik heb altijd begin november vrij en dan denk je: dan lees je vast veel. Nou, nee, dus niet. Op de een of andere manier lees ik dan juist altijd minder.

Toch las ik nog een aardige stapel weg en voor de verandering ook eens wat dikkere boeken die al heel lang in de kast stonden en dan vooral Lord of Shadows en Our Dark Duet. Ook begon ik aan een boek, maar las ik dat niet uit omdat ik het echt he-le-maal niets vond.

Ook had ik deze maand weer een paar recensie-boeken die zo snel mogelijk zullen verschijnen. Bij de audiobooks had ik best wat boeken die ik maar matig vond, maar bij de fysieke boeken en de ebooks had ik bijna alleen maar boeken die ik tof vond. Ik word altijd blij als dat het geval is.

Kortom: Ik ben erg tevreden met deze elfde maand van het jaar en kijk uit naar de laatste maand waarin ook duidelijk wordt of ik mijn leesdoel van 2017 ga halen. Kortom: op naar december.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: