Gelezen boeken februari

Gelezen boeken februari

De afgelopen paar maanden ging ik natuurlijk als een speer als het gaat om boeken lezen. 18-20 boeken was geen uitzondering. Bij zoiets weet je echter ook dat er een maand komt dat je minder leest. En ik geloof dat ik die maand gevonden heb.

Leesdipjes
In februari werd ik grieperig waarbij ik geen boek uit kon lezen en ik heb op dit moment last van een lees-, blog- en schrijfdipje. Dan gaat het ook niet zo snel helaas. Dit soort dips zijn ook gewoon vervelend, maar gelukkig gaan ze weer over. Daarnaast had ik ook gewoon boeken die niet zo snel weglazen. Ik bedoel: ik heb de hele maand over The Cruel Prince gedaan en dat is niet eens echt een dik boek, maar het ging zo traag in het boek.

Gelukkig staat mijn reading challenge minder hoog dan vorig jaar, dat geeft in elk geval al een hoop rust, wetende dat ik van mezelf langzamer mag doen met het lezen van boeken. Ik weet nu dat ik over de 200 boeken in een jaar kan lezen, ik hoef me niet meer voor mezelf te bewijzen.

Nieuw misschien wel favoriet genre
Overigens ben ik absoluut niet ontevreden met wat ik in februari las en luisterde. Ik denk dat ik een (voor nu) genre heb gevonden dat ik heel vind om te lezen: gedichten. Iets dat ik absoluut nooit verwacht had van mezelf, maar ik vind Rupi Kaurs Milk and Honey echt heel mooi. Wel de korte gedichten, niet van die immens lange met tienduizend woorden per zin, al hebben die ook best hun charme. Komende maanden wil ik zeker meer dichtbundels gaan lezen.

Wat ik dan las

12 boeken dus, dus ik ben zeker niet ontevreden, al heb ik me regelmatig wel moeten dwingen. Met het voorjaar in zicht (hopelijk) hoop ik dat de leesdip verdwijnt, want tegen je zin in lezen is helemaal niet leuk 🙁

Hoe ging het bij jullie deze maand? Zijn jullie tevreden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: