Gelezen boeken februari

Gelezen boeken februari

In februari las en luisterde ik toch redelijk wat boeken. Vooral de audiobooks waren deze maand bij mij erg in trek. Ik heb nog steeds een beetje last van een leesdipje, dus dan zijn die boeken erg fijn. Toch ben ik niet ontevreden met mijn totaalaantal van zestien boeken. Wel vooral audiobooks, maar dat zijn ook boeken.

Mijn audiobooks waren dit keer vooral Nederlands en zoals je ziet: bijna alleen maar van Mariëtte Middelbeek, haha. Mijn conclusie is dat die boeken lekker snel weg luisteren en je hoeft er niet altijd evenveel met je gedachten bij te zijn.

Van ebooks las ik er dit keer maar twee. Oké, ik begon in nummer drie, maar die is nog niet uit en kan ik dus niet meetellen voor het totaal.

En tot slot: ik las zes fysieke boeken. De Sprookjesverteller, Pyjamadagen en Hoog Verraad waren recensie-exemplaren, De Kids of Appetite leende ik, net als Rood die ik van de bibliotheek leende.

Totaal las en luisterde ik zestien boeken. Inmiddels sta ik op tweeëndertig boeken voor mijn reading challenge van dit jaar en ik denk dat die honderd geen probleem gaat worden. Ondanks mijn leesdip ben ik tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge