Gelezen boeken in augustus

Gelezen boeken in augustus

Sommige maanden gaat het lezen wat minder, andere maanden gaat het als een speer. Augustus was zo’n maand waarin het leek of ik meer las dan dat er dagen waren. Ik had niet eens genoeg ruimte in mijn Bullet Journal. Oeps. Dat heeft natuurlijk te maken met de Ohmybookathon die verrassend goed ging, iets dat ik niet verwacht had.

Daarnaast heb ik deze maand best wat luisterboeken geluisterd en die tel ik natuurlijk ook altijd mee. Omdat het zo goed ging met lezen deze maand, loop ik inmiddels voor op mijn reading challenge en dat is fijn, zeker omdat ik straks in november toch minder lees.

Wat ik las

Op het plaatje is te zien wat ik allemaal gelezen heb en dat zijn totaal dus 23 boeken. Dat is bijna elke dag een boek en ik denk dat ik mijn record van twintig boeken hiermee dus wel overschreven heb haha. De boeken die ik las waren vooral Young Adults, al zitten er ook wat andere genres bij. De meest gegeven score is drie sterren. Sommige boeken zijn trouwens 3.5 ster, maar dat is nogal lastig op deze manier, dus ik heb dan gekozen voor drie of 4 sterren.

Ik ben heel erg blij met hoeveel ik gelezen heb in augustus. Laat september ook maar zo’n goede leesmaand zijn. Het fijne is dat er weer meer regenachtige dagen aankomen en dan heb ik toch meer zin om in bed te kruipen met een boek, dus hopelijk komt dat goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge