Gelezen boeken januari

Gelezen boeken januari

Deze maand zijn we begonnen aan een nieuw jaar -Ja, echt. Schokkend, he?- en voor mij betekent een nieuwe jaar een nieuwe leeschallenge. Dit jaar wil ik voor honderd boeken – ik heb mijn doel opgehoogd – gaan. Maar dan moet tempo dus wel wat hoger liggen dan bij mijn andere doel. Gelukkig kwam dat deze maand alvast goed en had ik een prima januari. Nou ja, als het gaat om lezen dan. Oké, en luisteren.

Sommige mensen tellen audiobooks niet mee in het totaal, maar ik vind dat net zo goed boeken, ook al is het dan een ander soort boek. Een boek is een boek als je het mij vraagt. Maar uiteraard mag iedereen daar zijn eigen mening over hebben.

Fysieke boeken
In januari las ik maar vijf fysieke boeken wat me eigenlijk een beetje tegenvalt op vijftien boeken.

1. An Ember In The Ashes
2. A Torch Against The Night
3. Koningin
4. Carve The Mark
5. A Million Worlds with you


Ebooks
Er zijn maanden dat ik heel veel ebooks lees, maar daar was januari blijkbaar niet een van de maanden van. Voor mijn gevoel heb ik mijn ereader veel gebruikt, maar dat valt dus behoorlijk tegen.

6. Broken Prince
7. Shattered

Audiobooks
8. A tragic kind of wonderful
9. Better than perfect
10. The one memory of Flora Banks
11. Nachtrijder
12. Adem
13. Pushing Perfect
14. Fortune
15. The New Guy (and other senior distractions)

Sinds deze maand heb ik trouwens ook een lijstje met gelezen boeken op papier dat ik bijhoud en dat vind ik heel handig met bijvoorbeeld foto’s maken. Nu ben ik niet meer afhankelijk van mijn computer. Eerst maakte ik er meteen een blog van, vulde ik het elke keer in als ik een boek uit had, maar op papier vind ik het veel handiger.

Ik ben heel benieuwd op hoeveel boeken ik in februari uit ga komen, want ik zit al op drie boeken of zoiets. Dus dat gaat in elk geval niet slecht.

2 gedachten over “Gelezen boeken januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: