Gelezen boeken mei

Gelezen boeken mei

In mei kwam ik wat traag op gang met het lezen en ook de readathon liep helaas minder vlot dan verwacht, maar desondanks heb ik toch een mooi aantal weten te lezen en ik ben er ook zeker tevreden mee. Inmiddels zit ik op 86 boeken en dus goed op schema voor mijn leeschallenge van 200 boeken eind dit jaar. Ik loop er 3 voor, dus dat is altijd fijn. Als ik precies gelijk loop, word ik altijd wat nerveus.

Zoals je ziet las ik deze maand vooral veel fysieke boeken. Een deel nieuwe boeken en een deel van boeken die ik al een tijdje in de kast had staan. En ook heel verschillende genres. Zo zijn Windfall, Donkerblauwe woorden en Het Geheugenboek duidelijk contemporary boeken, terwijl A Darker Shade of Magic, A Court of Wings and Ruin en Replica fantasyboeken of sci-fi. En Tweestrijd en Bad Judgment zijn duidelijk New Adult boeken.


Ik hou er wel van om af te wisselen. Alleen maar 1 genre en 1 thema lezen lijkt mij dus heel saai. Maar ik ben ook iemand die zich nogal snel verveelt en dat geldt dus ook voor het lezen van boeken. Anders vind ik het saai worden. Het is natuurlijk prima als je altijd een genre leest, dat absoluut. Zelf vind ik een mix aan recensies op mijn site trouwens ook fijn. Zo spreek je een grotere doelgroep aan en misschien ontdekken fervente thrillerlezers dan ineens dat fantasy ook heel tof kan zijn. Tweestrijd en Donkerblauwe woorden zijn recensie-exemplaren.

Ik hoop dat het in juni weer minstens zo goed gaat en in die maand hoop ik er minstens acht te lezen, maar ik ga natuurlijk van meer uit. Maar we gaan het zien. Ik ga in elk geval Rebel Of the Sands lezen voor de Leesbeesten leesclub. Dat boek staat al bijna anderhalf jaar ongelezen in de kast. Woeps.

Zijn jullie tevreden met wat je deze maand gelezen hebt?

2 gedachten over “Gelezen boeken mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: