Gelezen in januari

Gelezen in januari

Deze maand begon langzaam op het gebied van lezen. Waar mensen om me heen al 1,2 of 8 boeken uit hadden, had ik er toen nog niet 1 uit.
Waah! Help! Zo haal ik mijn reading challenge nooit voor dit jaar. Het maakt vast wel uit dat ik met Ontworteld begon en da’s gewoon een dik boek. En het is ook geen boek dat je heel snel uitleest, dus ja, erg raar was het niet.

Gelukkig ging het in de tweede helft van deze maand een stuk beter en las ik de rest van bovenstaande stapel uit. In List & Leugens was ik vorig jaar al begonnen, dus eigenlijk telt die maar half mee. Maar de rest las ik wel echt deze maand.

En ik las nog een aantal ebooks. Ik ben nog steeds echt heel erg blij met mijn ereader. Maar het nadeel van ebooks is dat je er natuurlijk geen foto’s van kunt maken. Nou ja, het kan wel, maar is niet echt handig. Maar ik vind plaatjes kijken altijd zo leuk, dus ik heb een printscreen van Goodreads gemaakt van alle boeken.

Welcome to Shadowhunter Academy en The Lost Herondale zijn trouwens losse verhalen, dus die tellen misschien officieel niet als heel boek. Maar ik hou Goodreads aan en volgens die site heb ik er deze maand dus twaalf gelezen. Dat vind ik een zeer nette score voor 1 maand, zeker als je bedenkt dat Carry On en Ontworteld best dikke boeken zijn. Over die Goodreads challenge maak ik me ook iets minder zorgen.

Van A thousand pieces of youNodig en Am I normal yet? verschenen al de recensies op mijn site, de rest volgt nog. Behalve Verboden liefde, daar schrijf ik geen recensie over. In principe recenseer ik alles, maar over dit ‘boek’ heb ik niet zoveel goeds te zeggen en omdat het geen officieel boek is, maar een gratis boek, heb ik besloten om niets te schrijven.

3 gedachten over “Gelezen in januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: