Gelezen in november

Gelezen in november

Afgelopen maand ging het qua lezen echt voor geen meter. Ik dacht dat ik de laatste tijd al weinig las, maar het kon dus duidelijk nog minder.

Ik las maar 6(!) boeken en dat vind ik heel weinig. Natuurlijk weet ik dat er mensen zijn die een moord doen om 6 boeken in een maand te lezen, maar voor mij is dat weinig. Vooral als je bedenkt dat ik normaal 2-4 boeken in een boek lees en luister.

Toch luisterde ik wel 4 boeken – die ik overigens allemaal best tof vond, al zou ik ze niet allemaal opgepakt hebben als ik iets anders had om te lezen. Bestemd voor mij vond ik het minste boek, samen met (een deel van) Stepbrother Dearest. Ik vond de luisterboeken deze maand dus duidelijk leuker, haha.

NaNoWriMo en leesdips
Deels heeft het te maken met NaNoWriMo, want dan lees ik altijd wel minder. Ik heb dan een week vakantie en dus vallen de luisterboeken bijvoorbeeld best wel weg.

Maar aan de andere kant heeft het ook te maken met de leesdip waar ik nu behoorlijk in zit. Normaal lees ik altijd voor ik ga slapen, maar de laatste paar weken merk ik dat ik liever doelloos op internet surf tot ik moe word dan dat ik een boek lees. En ook luisterboeken lijkt helaas dit keer niet te helpen. er zit weinig anders op dan wachten tot het overgaat.

Verwachtingen december
Heel eerlijk gezegd verwacht ik niet zoveel meer te lezen in december. Ik hoop op in elk geval 10 boeken, daar zou ik al heel erg blij mee zijn. Ik heb nog wel een aantal leuke liggen, dus ik houd moed.

Ik ben blij dat ik mijn reading challenge al gehaald heb, wat ik denk niet dat het me op deze manier gelukt was.

Hoe ging het lezen bij jullie deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: