Gratis boeken vinden

Gratis boeken vinden

Voor veel mensen zal het komende tijd best lastig gaan worden op financieel gebied. Daarom is het extra fijn dat er behoorlijk wat schrijvers zijn die een of meer boeken gratis aanbieden. Legaal, want uiteraard ga ik hier downloaden niet aanmoedigen. 😉

Hieronder vind je een aantal van die plekken.

Amazon

Dit is een flinke lijst met gratis boeken. En het lijkt erop dat er zo nu en dan wat verandert. Niet alle boeken zijn altijd gratis en de meeste boeken zijn het maar voor bepaalde tijd. Het is wel allemaal romance en je kunt het alleen lezen op een Kindle of in de Kindle-app

Kobo

Ook op Kobo vind je soortgelijke lijsten met gratis boeken. Zoals deze. Je kunt ook in verschillende categorieën zoeken.

De luisterbieb

De luisterbieb is een goede plek om boeken te luisteren (als je dat fijn vindt natuurlijk). Speciaal om de komende tijd door te komen zijn er meer boeken gratis dan normaal. Je hoeft geen lid te zijn. Wel een aanrader overigens, want dan kun je ook ebooks lenen.

Project Gutenberg en schrijvers in de gaten houden

Daarnaast is er nog Project Gutenberg (boeken waarvan de auteursrechten inmiddels vervallen zijn), zijn er auteurs die boeken weggeven zoals Coralee June (op Amazon), Marielle Brouwer (op Kobo) en Lis Lucassen (ook op Kobo).

En natuurlijk is er ook nog Kobo Plus. Niet gratis, maar wel goedkoop.

Hebben jullie genoeg om de tijd door te komen of gaan jullie wat gratis boeken inslaan?

Eén gedachte over “Gratis boeken vinden

  1. Ik was toevallig net mijn Kobo Plus proefperiode begonnen, dus daar maak ik nu veel gebruik van. Ook de Luisterbieb bezoek ik veel en ik ben ook een proefperiode op Scribd begonnen. En stiekem was dit allemaal helemaal niet nodig, want ik heb nog genoeg ongelezen boeken.
    Marieke onlangs geplaatst…Gek van Clementine – Lex MartinMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: