Hoe het met mijn boek gaat

Hoe het met mijn boek gaat

Het is inmiddels alweer bijna 2018, het jaar waarin ik mijn eigen boek uit wil brengen. Vorig jaar januari begon ik met de herschrijf en langzaam maar zeker begon ik mijn doel ook met de wereld te delen.Maar nu die datum steeds dichterbij komt: hoe sta ik er op dit moment eigenlijk voor? Loop ik nog voor op schema?

Op het moment dat ik dit schrijf (9 februari) heb ik alle commentaar van de proeflezers verwerkt. Er zat zeker een hoop nuttigs bij, dus ik ben maar wat blij met die proeflezers. Hij gaat hopelijk aankomende dagen op weg naar de redacteur om te zien wat voor nuttigs die er nog mee kan en om het het beste verhaal te maken.

Niet op je kont zitten
Ook heb ik een lijst gemaakt met alle dingen die ik nog moet doen en regelen voor de lancering en dat is toch nog best wat. Nu mijn manuscript af is, kan ik niet op mijn kont gaan zitten. Misschien begint het echte werk wel nu pas.

Inmiddels heb ik al wel wat van de lijst gedaan, maar het grootste deel kan pas als ik hem weer terug heb en weet wanneer de echte publicatiedatum staat. Voor nu is het 15 mei, maar ik heb goede hoop dat het eerder kan. Alleen dat moet natuurlijk ook in mijn eigen schema passen en of ik de rest van de dingen op tijd af ga krijgen. Die 15 mei wordt het zeker en als het eerder kan, is het alleen maar mooi.

Het komt nu steeds dichterbij, dat eerste echte boek van mij. Want die boeken die al op de planken staan, tellen niet. Niet echt. Die hebben immers ook geen ISBN’s en er is per boek maar 1 exemplaar van (een paar uitzonderingen)

Ik vind het in elk geval nu al doodeng en kijk er ook naar uit!

Mocht je je nu in willen schrijven voor mijn nieuwsbrief, dan kan dat hier of gewoon via dit formulier:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: