Jaaa, Ongetemd is er!

Jaaa, Ongetemd is er!

Het is zondag 15 april 10:00 uur (nee, die 10:00 in plaats van 6:30 is echt geen foutje) en dat betekent dat Ongetemd verschenen is. Mijn kindje is nu op verschillende plekken te vinden en brrr, ik vind het knetterspannend en doodeng. Misschien heb je hem al op je ereader staan en misschien moet je dat nog doen. In elk geval: hij is nu als ebook te koop via de verschillende kanalen.

Op welke kanalen het ebook van Ongetemd te vinden is
Je wilt het boek heel graag kopen, maar waar kan dat dan? Nou, via de volgende kanalen:
Mijn eigen webshop
The Black Sheep Indie
Kobo
Amazon
Bol.com

Mocht je mij als schrijver willen steunen en het hoogste bedrag gunnen? Bestel dan via mij of via The Black Sheep Indie, daar hou ik als indie auteur (zoals het zo mooi heet) het meeste over. Dat geldt overigens niet alleen voor mij, maar voor de meeste indies.

Alleen deze week (tot en met de 22ste van april) is het boek trouwens nog 2,99 bij The Black Sheep Indie en op mijn eigen webshop.

Van 2 naar 1.

Maar hoe zit het dan met de paperback?
Ja, eh… Nou ja, de paperbacks zijn er dus nog niet. De drukproef liep wat vertraging op (door domme fouten van mijn kant en dit is dus ook meteen een leermoment), dus de paperbacks zullen 30 april verschijnen. Je kunt het boek trouwens al wel als paperback bij boekenbestellen.nl bestellen, maar dan krijg je geen handtekening en boekenleggers enzo, dus als je die wilt, zul je nog even moeten wachten. Ik kan je wel op een lijstje zetten en dan krijg je een seintje als je hem bij mij kunt bestellen. Gratis en vrijblijvend. Hij is trouwens 18,95 (exclusief verzendkosten). Maar houd in april mijn blog zeker ook in de gaten voor een winactie ;-).

Twijfel je nog? Meld je dan vooral aan voor mijn nieuwsbrief, dan krijg je de eerste drie hoofdstukken gratis.

Mocht je hem gelezen hebben en een recensie geschreven hebben, laat het me dan vooral weten!

2 gedachten over “Jaaa, Ongetemd is er!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: