Je boekenliefde laten zien … met je iPhone

Je boekenliefde laten zien … met je iPhone

Tegenwoordig hebben heel, heel, heel veel mensen een smartphone. Een iPhone, een Samsung, een HTC en noem maar op. Zelf heb ik een iPhone en ik hou van dat ding. Pasgeleden heb ik een erg leuk hoesje gekocht en dat bracht me op het idee voor deze blogpost. Om ervoor te zorgen dat andere boekenliefhebbers op een idee komen en ook een boekig hoesje aanschaffen. Gewoon omdat #spreadthebooklove.

Ik heb er in deze blog voor gekozen om die alleen voor de iPhone te kiezen. Natuurlijk, er zijn nog meer merken, dat weet ik 🙂 Maar misschien breng ik de mensen die geen iPhone hebben, ook op een idee.

Ik heb de Twelve south BookBookcase voor mijn telefoon (ik wil hier nog een blog over schrijven). Ja, hij is prijzig, maar ik vond hem zo tof. En ik heb de hoes voor de laptop ook, dus dan past hij er mooi bij, haha. En hij ruikt zo lekker. Het is echt leer, dus je betaalt er wel voor. Maar ik ben in elk geval over de laptophoes heel erg tevreden, dus hier ook over, denk ik. Ik krijg ook altijd complimenten over die van mijn laptop.

Je koopt hem onder andere bij Coolblue. Natuurlijk ook te koop bij de lokale Apple reseller of een van de Apple Stores. De BookBook is er vanaf de iPhone 4.

De foto is van Stumpel waar je deze hoesjes dus onder andere ook koopt. De hoesjes zijn er voor de iPhone 5/5S, al heb ik zelf dit hoesje om een iPhone 4 zitten. Dus die bestaan in elk geval wel, alleen of ze nog te krijgen zijn?

Fan van Gus en Hazel Grace? Daar zijn best wel toffe hoesjes voor, zoals bovenstaande. Je vindt hem hier.

Een hoesje van The Hungergames dat ik serieus tof vind. Ik zou hem best zelf willen hebben, als ik niet te gehecht was aan mijn flipcase hoesjes.

Zo maar een paar boeken van Redbubble. Daar staan sowieso heel veel toffe hoesjes op. Helaas is de site wel vrij prijzig en de hoesjes dus ook.

Ik hoop dat ik jullie op een idee heb gebracht. ^-^ De foto’s in deze blog zijn niet van mij en alleen gebruikt om de winkel te promoten 🙂

 

Eén gedachte over “Je boekenliefde laten zien … met je iPhone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge