Leeschallenge: Waah, ik loop achter!

Leeschallenge: Waah, ik loop achter!

Dat ik dit jaar niet zo goed heb afgetrapt op het gebied van lezen, is een feit. Is helaas een feit, want nu heb ik een probleem. Eentje van vier boeken om precies te zijn:

Schermafbeelding 2015-04-22 om 09.25.07

4 boeken die ik achterloop. 4! Ik heb de afgelopen jaren nooit achtergelopen. Vorig jaar haalde ik nog een totaal van 145 boeken. Dit jaar moest ik dat wel kunnen evenaren, maar zoals het er nu naar uitziet, haal ik de honderd niet eens. Misschien komt het ook wel, omdat ik net twee dikke boeken achter elkaar heb die niet zo snel lezen (maar waarvan er één goed, steengoed, is). Of misschien komt het, omdat ik al maanden last heb van een leesdip waardoor het lezen gewoon niet zo snel gaat. En waardoor het op het moment een beetje rustig is op het gebied van recensies.

Het helpt ook niet mee dat ik personages heb die rondstampen in mijn hoofd, fluisterend, grommend dat zij willen dat ik nu hun verhaal opschrijf en dat ik niet moet gaan lezen, niet mijn aandacht moet geven aan andermans karakters.

Stiekem zijn dit natuurlijk allemaal smoesjes en doen niets af aan het feit dat ik achterloop. Ik denk dat ik harder moet lezen, de personages even in de kast op moet sluiten. Of gewoon een paar hele boeken moet kiezen om weer bij te komen. Maar ik hou niet van dunne boeken.
Hm. Wordt vervolgd in elk geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: