Meeleesgroep: Lees je mee?

Meeleesgroep: Lees je mee?

Misschien heb volg je me op social media en hebje het voorbij zien komen. Misschien doe je dat ook niet  of heb je het gewoon gemist (hoera voor die gekke algoritmes de laatste tijden). Behoor je tot de laatste groep, dan zou ik zeker mee blijven lezen. Overigens mag iedereen meelezen, ik sluit niemand buiten. Maar dan is dit info die je al weet. 

Ik ben begonnen aan een gratis New Adultverhaal op facebook in een besloten groep. Die link is hier te vinden.

Waar het over gaat

Samenvatting

‘Ik dacht dat het makkelijk was om een fuckbuddy te hebben, maar het is ingewikkelder dan een door de war geraakt snoer kerstlampjes.’


Het zou makkelijk moeten zijn, een fuckbuddy. Alleen voor de seks, meer niet. Het is het perfecte idee, maar de uitvoering is minder. Door een domme fout van haar huisgenote raakt Isa alles kwijt en brandt haar studentenhuis tot de grond toe af. Ze is ineens dakloos. Tot ze op het idee komt om bij Alex in te trekken, de jongen met wie ze het bed deelt. Maar dat is misschien niet zo handig als het lijkt…

Mocht je denken: goh, de namen in dit verhaal komen me zo bekend voor. Dat klopt, want het staat ook als urban fantasy op Wattpad (Theclockworkheart). Dit verhaal is totaal anders, alleen Isa, Alex en Wouter zijn overgebleven van de oude versie (Oke, en hun ouders)Let op dat dit een eerste versie is en er dus ongetwijfeld fouten in zullen zitten. Normaal herschrijf ik namelijk 70-90 procent na een eerste versie.

Met een stem die valser is dan die van een kraai en harder dan die van een misthoorn begint ze mee te zingen met Baby van Justin Bieber.

Het expliciete valt wel mee op Facebook, omdat die zo hun eigen ideen hebben voor wat wel en niet er op mag. Ik wil het niet riskeren, dus dan maar die scenes schrappen. Ik schrijf ze wel, maar post de bravere versie, haha. Niet dat ik zo erg ben, maar toch. 

Elke avond staat er een stukje klaar. Ik doe mijn best om dat om uiterlijk half 8 te deon, maar het gaat niet alrtijd goed met plannen. 

Bijna elk hoofdstuk is in 2 of meer stukken verdeeld. Om de simpele reden dat een heel hoofdstuk wel erg lang is op een beeldscherm. Zeker op Facebook. In principe wissel ik na elke 2 hoofdstukken van personage. 

Er staan inmiddels al zo’n 9 delen online, dus een deel kun je al verder lezen. Het enige wat je nodig hebt om mee te lezen is een Facebookprofiel (en ja, dat mag een schuilnaam zijn). Wie weet dat er nog wel meer exclusieve informatie komt over mijn boeken. Dat weet ik allemaal nog niet. Eerst het meeleesverhaal afmaken.

Lees je mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: