Nieuwe boeken

Nieuwe boeken

Ook deze maand heb ik een kleine haul als het gaat om nieuwe boeken. Ik heb immers nog steeds een book buying ban. Sterker nog: Ik heb hem verlengd tot aan juli, omdat het me wel prima bevalt. Daar zitten wel twee uitzonderingen bij: A Court of Wings and Ruin en Legion. Deze twee boeken zitten in series waar ik echt niet tot aan juli mee ga wachten tot ik ze koop.

Met mezelf heb ik afgesproken dat ik geen 100% book buying ban heb, maar dat ik de boeken mag kopen die ik echt heel graag wil hebben en zeker nog ga herlezen. Anders is het voor mij niet vol te houden.

Daarnaast heb ik best wat boeken verkocht afgelopen tijd. Ik wil alleen de boeken overhouden die ik echt heel goed vond en niet de ’mwah, die was wel leuk’ boeken. Ik wil een kast met alleen maar favorieten overhouden. Of in mijn geval: een paar kasten. Dus dat betekent: kastopruiming!

Toch kreeg ik deze maand desondanks nog vijf boeken binnen. Het (niet zo) coole leven van Carrie Pilby, Op de rand van het niets en Eerste leven zijn alle drie recensie-exemplaren van HarperCollins Holland.

Wink Poppy en Midnight heb ik al in het Engels, maar ik vond het zo’n bizar, weird, intrigerend boek dat ik hem graag ook in het Nederlands kocht. Al was het maar, omdat ik wil weten hoe hij vertaald is.

De reden dat ik hem kocht, was omdat ik het boekenweekgeschenk wilde hebben, aangezien ik 2 april al met de trein moest. En ik koop liever een boek dan dat ik mijn geld aan reiskosten uitgeef ;-).

Een erg kleine haul dus, maar eigenlijk bevalt dit me prima. Dan hoef ik ook niet zo snel weer een nieuwe kast te kopen, haha. En het scheelt dat mijn TBR nu even niet groter wordt. Ik wil heel graag eerst alles uit mijn kast gelezen hebben. Een mooi doel, maar of het gaat lukken? Ik betwijfel het.

Eén gedachte over “Nieuwe boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge