Ohmybookathon #1: Kleine update en twee challenges

Ohmybookathon #1: Kleine update en twee challenges

Inmiddels zijn we met dag drie van de bookathon bezig. Ik heb ondertussen twee boeken uit en ik ben vanmiddag in het derde boek begonnen: We were liars.

Ik moet zeggen dat het boek me nog niet pakt en dat ik de hype nog niet snap, maar ik hoor van veel mensen dat het einde vooral erg goed is met een ‘waarom zag ik dat in komkommersnaam niet aan komen?’ plotwending. Ik lees dus nog even door. Het lezen schiet ook niet, omdat mijn personages besloten hebben dat ze nu aandacht willen.

Ik deed wel mee aan 2 challenges:

Maak een gedicht met boekenruggen. Ik kwam er niet zo goed uit en riep de hulp in van Marielle en uiteindelijk kwamen we op bovenstaand gedicht. Ik vind hem nog best aardig gelukt eigenlijk ^-^.  Helaas maar één boek kunnen gebruiken dat ik deze readathon wil lezen, maar je kunt niet alles hebben.

Maak een korte playlist dat bij het boek hoort dat je nu leest:

The pierces – Secret
Arctic Monkeys – I wanna be yours
Colbie Calliot – I won’t

Deze vond ik lastig, want ik ben nog niet zo ver in We were liars. Secret van The Pierces schoot me als eerste te binnen. Waarschijnlijk mede omdat dat de begintune is van Pretty Little Liars. Arctic Monkeys vanwege de ontluikende romance in het boek. Colbie Calliot staat ertussen, omdat ik bij haar liedjes aan de zomer moet denken en bij dit boek denk ik ook aan de zomer.

Eén gedachte over “Ohmybookathon #1: Kleine update en twee challenges

  1. Ik snap die hype rond We Were Liars ook niet echt. Ik vond het zo saai dat ik niet eens verder kon lezen. Misschien even opnieuw proberen. STERKTE! haha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge