Ohmybookathon 2017

Ohmybookathon 2017

Ook dit jaar is er weer een OhMyBookathon die van 10 augustus 00:00 tot en met 15 augustus duurt en een periode waarin je zoveel mogelijk leest. Een ideaal moment om je reading challenge eens op te krikken of om gewoon zonder excuus de hele dag te lezen. Ik doe ook dit jaar natuurlijk weer mee, want ik hou van boekmarathons waarin je zoveel mogelijk probeert te lezen. Nou ja, eigenlijk probeer ik dat elke week al, maar het gaat niet altijd even goed.

Voor lopen op mijn leesdoel

Bovendien vind ik het de ideale manier om weer bij – of voor – te lopen bij mijn reading challenge. Mijne is dit jaar behoorlijk pittig met een aantal van tweehonderd boeken en vier recensies per week. Zo nu en dan is het een behoorlijke uitdaging, zeker met al dat herschrijven van mijn eigen boek. Daarnaast heb ik nu al een paar keer geworsteld met een leesdipje, al was die nog niet zo erg dat ik niets meer kon lezen gelukkig. Ik heb een paar boeken achter gelopen, maar inmiddels ben ik weer bij. Voor nu dan, want ik weet dat er nog maanden gaan komen waarin ik minder lees.

Wat ik ga lezen

Voor mezelf heb ik een stapeltje van vijf boeken geselecteerd waarvan ik hoop dat ik er twee of drie uitlees. In theorie zou dat moeten kunnen, want The Midnight Palace, Een van ons liegt en Juniper Lemon’s Happiness Index zijn alle drie redelijk dunne boeken. Nu is Wuthering Heights ook vrij dun, maar ik heb het vermoeden dat je die niet in een ruk uitleest door het taalgebruik enzo. Maar met twee of drie ben ik al tevreden.

Zelfs met eentje al, want het is toch een boek meer voor mijn challenge. De kans is trouwens ook best groot dat ik uiteindelijk niet eens al deze boeken uitlees, maar ook anderen, maar dat gaan we zien in mijn update na de challenge.

Doen jullie ook mee? 

Eén gedachte over “Ohmybookathon 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: