Ohmybookathon: The day after

Ohmybookathon: The day after

De tweede readathon voor mij dit jaar: dit keer die van ohmybook.nl. Wat deden er weer veel mensen mee en wat waren er weer mensen die veel lazen. Ik zag aantallen van zeventien boeken voorbij komen. Wow, dat is pas echt veel. En ik vond mijn aantal al best indrukwekkend.

Dit was mijn stapel boeken waarvan ik een deel hoopte te lezen plus drie ebooks van J. Lynn (Wacht op mij, Ga voor mij en IJskoud) die ik als allerlaatste op woensdagavond nog toevoegde, maar ebooks kun je wat lastig op de foto zetten. Uiteindelijk las ik:
Ga voor mij
Wacht op mij
We were liars
The statistical probability of love at first sight
Emmy & Oliver

Vijf boeken dus van deze stapel. Mijn doel was drie boeken, dus ik ben behoorlijk tevreden. En het mooie is dat ik nu zeven boeken voor lig op mijn leesdoel van honderd boeken in 2015, dus daar ben ik ook heel erg blij mee. Toch heb ik niet extreem veel gelezen, want er moet een verhaal herschreven worden en helaas is dat meer werk dan gedacht.

Reken maar dat ik er de volgende readathon weer bij ben, behalve als het in november is. Dan moet ik zelf woorden produceren en zal het lezen er behoorlijk bij inschieten.

Eén gedachte over “Ohmybookathon: The day after

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: