Ohmybookathon update

Ohmybookathon update

De beloofde update van de Ohmybookathon zou eigenlijk vorige week moeten verschijnen, maar ik kon gewoon even niet de puf opbrengen om iets te schrijven. Dus bij deze en sorry dat het wat langer duurde dan de bedoeling was. Sommige periodes gaat bloggen nu eenmaal beter dan andere periodes.

Wat ik (niet) las

Het stapeltje op de foto legde ik klaar, klaar om het allemaal uit te lezen. Vol goede moed begon ik aan Een van ons liegt en ook Juniper Lemon’s Happiness Index las ik uit. De rest? Die sloeg ik niet eens open. Niet dat ik zo weinig las, nee, ik las best wat. Simpelweg niet van dit stapeltje.

Wel las (en luisterde) ik Muggenland, Lola geeft zich bloot, Kus me dan en Eliza and her monsters, naast bovenstaand stapeltje. Ook schoot ik in een heel klein beetje op in Empire of Storms.

Meer dan prima

De Ohmybookathon ging dus meer dan prima, ook al las ik mijn TBR niet. Eigenlijk moet ik ook gewoon geen TBR maken, want negen van de tien keer eindig ik toch met compleet andere boeken. Eigenlijk doe ik het ook vooral voor foto’s en blogs dan dat ik het voor mezelf doe. Maar ik las deze readathon toch maar mooi zes boeken en dat houdt in dat ik weer lekker voor lig op mijn readingchallenge van Goodreads. Op dit moment met zeven boeken, maar ik denk dat dat getal eind van de week hoger is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge