Ohmybookathon: wrap up

Ohmybookathon: wrap up

Van 11 tot en met 16 augustus was het weer tijd voor de readathon – ohmybookathon –  van Oh my book en was het de bedoeling om zoveel mogelijk in zes dagen te lezen. Het was niet mijn eerste keer en dus wist ik al wel een beetje wat mijn valkuilen waren (Ah! Zij heeft al vier boeken uit. O, ik red het nooit!). Maar ik weet van mezelf dat ik meestal pas vanaf dag 2 of 3 op gang kom, dus ik maak me op de eerste paar dagen nooit echt veel zorgen. En ook deze keer kwam het weer goed.

Mijn doel was om 3 boeken te lezen, vooral omdat The Unexpected Everything en Crown of Midnight behoorlijke dikkerds waren. Stargirl, boek nummer 3, was behoorlijk dun. En eigenlijk dacht ik dat ik de boeken echt niet uit zou krijgen. Vooral Crown of Midnight niet.
ohmybookathon

Maar The Unexpected Everything las zo snel weg dat ik die na twee dagen al uit had. Ik ging verder in Een nieuwe zomer, een nieuw begin. Nog zo’n dikkerd, maar die las ik zelfs binnen vierentwintig uur uit. Wow. Stargirl kostte me een uurtje of twee, maar die is dan ook heel dun. In Elke dag maandag begon ik op maandag – toepasselijk – en ik verwachtte daar wel even mee bezig te zijn. Maar vier uur later sloeg ik het boek dicht. En ook Daar heb je vrienden voor las supermakkelijk weg.
Alleen met Crown of Midnight was ik langer bezig, vooral ook omdat ik niet zo goed in dat verhaal kwam. Ik moest weer even wennen aan fantasy en het soort Engels. Maar toen dat wel gebeurde, las ik aan een stuk door.
Van When we collided las ik een deel, maar ik las niet het hele boek uit. Toch besloot ik om hem hierbij te leggen, want ik heb er tenslotte wel in gelezen afgelopen dagen.

Ik las dus zes boeken en een beetje uit deze ohmybookathon. Wow. Dat is ongeveer een boek per dag. Het ging beter dan gehoopt dus. Het was ook heel goed voor mijn reading challenge, haha. Ik heb mijn voorsprong nog een beetje meer vergroot.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: