Ohmybookathon

Ohmybookathon

Ook dit jaar is er weer een readathon van Oh my book en natuurlijk ga ik weer meedoen. Ik hou nu eenmaal van readathons en stiekem zijn ze ook goed om je TBR wat leger te maken. En je reading challenge gaat er van omhoog. Niet dat ik dat nou echt nodig heb, want ik loop goed voor. Op dat gewilde doel van 120 boeken, maar zelfs op mijn eigenlijke doel van 150 loop ik nogal voor.

Meer informatie
Dit jaar is het van 11 augustus tot en met 16 augustus en je kunt kiezen om de hele week mee te doen of alleen het weekend. Zelf doe ik de hele week mee, ook al moet ik werken. Mijn werk is nu ook weer niet zo druk dat ik niet kan lezen en zeker niet in de zomer. Dan is het altijd vrij rustig. Hoe je meedoet, is simpel: schrijf je hier in. Natuurlijk kun je het evenement ook op Facebook vinden: Facebookevent

Wat ik op mijn TBR heb

Of ik alles lees, weet ik niet. TBR: 1. Crown of Midnight, 2. Hof van mist en woede, 3. The Unexpected Everything, 4. Havikskruid, 5. When we collided, 6. De angstaanjager( niet op de foto), 7. Spel van angst, 8. Did I mention i miss you?, 9. Boy 7, 10. De honden, 11. Owning Violet (niet op de foto, luisterboek) en 12. It ends with us (niet op de foto).

Bovenstaande tekst (en foto) plaatste ik van de week op mijn Instagram. Mijn TBR voor augustus. Inmiddels heb ik al wat boeken uit. Tijdens deze readathon hoop ik in elk geval Crown of Midnight, When we Collided en The Unexpected Everything uit te lezen. En hopelijk ook nog De angstaanjager. Maar exact heb ik het niet uitgedacht, want ik vind TBR-lijstjes altijd zo lastig. Ik sta graag voor de kast, te bedenken wat ik wil gaan lezen. Ik hou er niet van als het van een lijstje moet, ik heb graag een beetje vrijheid.

Tijdens en erna
Natuurlijk schrijf ik aan het einde een verslagje over hoe het gegaan is en verder kun je er tweets over vinden op mijn twitter. Rechts vind je alle social media buttons waar je me kunt volgen.

Ik heb er heel veel zin in! Gaan jullie ook meedoen?

Het plaatje boven deze blogpost is gemaakt door Ohmybook en zij behouden ook alle rechten.

Eén gedachte over “Ohmybookathon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: