Project: series compleet maken

Project: series compleet maken

Nu alle recensies in een nieuw systeem staan, is het tijd voor de volgende stap: Incomplete series compleet maken. Bij de Legend-serie van Marie Lu heb ik bijvoorbeeld deel één en twee wel gelezen, maar nooit een recensie over geschreven. Nu heeft alleen drie een beoordeling en dat vind ik stom. Bovendien vind ik dat echt heel lelijk staan (zou dit de autist in mij zijn?).

Dit wil ik komende tijd gaan doen. Eén tot twee recensies per week extra schrijven, net zolang tot het meeste compleet is. Sommige series zal ik bijvoorbeeld nooit verder lezen dan één, omdat het me niet beviel. En het zal ook heus niet elke week lukken, maar ik hoop dat jullie me dat kunnen vergeven.

In principe is het dus niet de bedoeling dat ze de recensies op maandag en zaterdag vervangen, maar in november gebeurt dit misschien wel. Dat ligt eraan hoe ver ik dan voor loop met blogs. Ik ga in elk geval mijn best doen om te zorgen dat er gewoon recensies op de vaste dagen zijn en per week misschien één of twee extra.

Niet alles zal achter elkaar verschijnen, want sommige series zal ik opnieuw moeten lezen. Sommige dingen zijn behoorlijk weggezakt namelijk.

Eén gedachte over “Project: series compleet maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge